3 set 17 En Jake i en Loki han fet el seu primer zero i han guanyat la prova d'avui al Maresmes en grau I i II respectivament

201708 Maresme podi JakeUn altre dia al mateix lloc i amb la mateixa gent però amb algun canvi.

Diumenge la competició ha començat amb en Jake, que avui ha fet el seu primer zero, aconseguint també el primer lloc a la classificació final. Aquest zero, a més, l'ha fet en una pista amb un grau alt de dificultat pero ells estan preparats per això i per molt més. Enhorabona!

201708 Maresme Jake

Al cap d’una estoneta, això si a l’hora prevista, han començat els participants de grau 2, començant per la categoria petita.

La Piña ha fet només una petita refusada en una entrada de túnel molt complicada. L'ha seguit l’Ela, que no estava gaire inspirada i ha fet dues refusades. 

El darrer en sortir ha estat en Loki i ell si que estaba inspirat. Ha fet un jumping molt ràpid i ha aconseguit el seu primer zero en grau II.

Avui també hem tornat a veure en Dic i en Duc. Tots dos tenien moltes ganes de fer pista i han anat molt seguidets, llàstima d’alguna errada.

La darrera en fer el jumping ha estat la Lola que ens ha fet la pirula nomes començar la pista. Això si, després ens ha demostrat que ella es ben capaç de fer-ho molt bé.

201708 Maresme podi LokiEn l'agility la primera en sortir ha estat l’Ela. Portava un recorregut extraordinari però, al arribar a un punt que ha provocat molts eliminats -un túnel sota la passarel·la però arribant en angle amb el que quedava en la trajectòria del gos- l’Ela hi ha caigut de quatre potes. Ho hem repetit varies vegades i cada cop ha insistit en que ella volia fer el túnel. Al final ha pres la passarel·la però no hi estava gaire conforme. Al final l'ha feta i, a més, ha tocat bé la zona.

201708 Maresme LolaLa darrera ha estat la Piña que ha fet un recorregut molt ràpid, malhauradament ha caigut el darrer pal del recorregut.

En Loki ha decidit, oh sorpresa! Que avui si que tocava fer el balanci, això si a la segona pero és millor això que res.

Pasem a la categoria de grans. En Dic i la Lola han resultats tots dos eliminats en el famós túnel sota la passarel·la, però en Duc si que ha completat la pista. Això si una miqueta lents amb el que han tingut una penalització.

201708 Maresme Duc201708 Maresme DicEns esperem als pòdiums per veure com ha acabat tot.

Al final en categoria petita en Toni i la Piña han estat segons i en categoria mitjana en Josep i en Loki han guanyat al ser els únics que no s'han eliminat a l'agility.

Enhorabona a tots, eliminats o no, per les vostres actuacions. Eren unes pistes difícils pero molt maques.

FaLang translation system by Faboba