24 ago 17 En la prova que cada agost s'organitza a Reus en Drac va fer podi tots tres dies

201708 Cucurucho DracAquest cap de setmana, el Club d'Agility Neo Reus feia una prova seminocturna de la mà d'Iban Cubedo i en Drac i en Morgan hi volien participar.

Divendres i dissabte, en una prova feta ja en hores fresquetes, es van trobar amb unes pistes amb diversos punts interessants. 

Divendres, en Drac va aconseguir quedar tercer després d'un agility a 0 i un jumping amb un pal a terra. En Morgan va eliminar-se força aviat per culpa de la guia i van aprofitar per treballar zones. L'Elisenda estava molt contenta de la seva execució.

Dissabte, en Drac va quedar segon també amb un agility a 0 i un jumping amb un pal. En Morgan va tornar a eliminar-se a l'agility i aquest cop també al jumping. Tot i no obtenir resultats, si que van haver-hi bones sensacions sobretot a les zones de contacte.

Diumenge la nocturnitat ja no era possible i tornavem a competir sota el sol d'agost. Per sorpresa, van aparèixer en Fish i en Taboo per afegir-se a la manada 201708 Cucurucho Grupcaniquera.

L'agility el va guanyar indiscutiblement el nostre pirineus esbojarrat amb un punt doble amb velocitat. En Drac també va fer 0 i en Morgan i en Fish es vam eliminar vilment. La Eva estava mal posada en un túnel indicant la entrada que no era i l'Elisenda no va arribar a marcar una entrada de túnel i en Morgan va fer un salt.

En el Jumping, l'equip d'en Morgan es va eliminar només començar en un segon salt que s'havia de fer per darrere. Això sense el quiet es gairebé impossible. En Fish es va eliminar al trepitjar el salt de longitud i en Taboo també però abordant un salt que no es feia. En Drac si que va aconseguir, aquest cop, fer un jumping a 0 i pujar a podi en primera posició. Aquest cap de setmana el nostre cocker ha pogut tastar les 3 posicions del podi, de 3r, a 2n i finalment, 1r. 

FaLang translation system by Faboba