22 jul 17 A la darrera prova del Neo Reus, dissabte la Carme i la Striptease van fer el primer lloc

201707 Neo Strip2Dissabte, la prova de grau 2 a Reus començava puntualment a les 19:30 quan la calor ja anava de baixa. Del Cànic, només teniem a l'Striptease que va sortir molt inspirada en l'agility acabant-lo sense penalització i amb bon temps. El jumping, tot i tenir molts punt on el gos es frenava per fer canvis de direcció, també el va quadrar aconseguint un zero amb velocitat alta. Això les va portar al final al primer lloc del podi en la categoria mini-midi.

Diumenge s'hi van afegir en Loki i l'Ela però, a banda de la companyia, no van aportar gaire cosa més.

En Loki, que per fi està a grau 2, es va passar el balancí pel costat (segons en Josep pels c...) amb que, de tant reintentar-ho, el van eliminar. En el jumping, on no hi havia zones, el Josep es va encarregar d'aconseguir un resultat coherent amb la primera mànega.

L'Ela va descobrir, quan va arribar al club, que estàven regant la pista, ja sabeu com es posa l'Ela amb l'aigua, quan li va tocar sortir a l'agility estàva més pendent d'on estava l'aigua que del que li deia la Neus i això no podia acabar bé. Per sort a l'hora del jumping ja no se'n recordava i va fer la pista a zero.

La Carme i la Strip, bo i l'èxit de dissabte, van acusar la calor i van acabar eliminades a les dues mànegues.

201707 Neo Loki201707 Neo Ela

FaLang translation system by Faboba