10 jul 17 Aquest dissabte va ser la darrera jornada de les lligues d'agility, habilitats i disc i varem tenir el tradicional sopar. L'activitat però no s'atura: aquest proper cap de setmana competició a Vilallonga de Ter i el 29 de juliol serà el torneig d'Estiu

201707 Final Lliga PlujaLa tarda de dissabte va ser llarga: volíem poder veure aquesta darrera jornada de la lliga per tots els competidors i, al disputar-se tot a la pista central això ens va portar gairebé tres hores. Com a contrapartida tots varem poder gaudir d'alguns recorregurs excepcionals (el nivell en totes les categories és cada cop més alt) en totes les categories que, a més, s'han mantingut molt disputades fins el darrer moment. Benaviat publicarem la gravació de tota la prova per que pugueu veure i analitzar millor com va anar. Teniu els resultats i algun comentari d'aquesta prova a Darrera jornada de la lliga 2016/2017

El fet que aquesta darrera jornada puntui doble i que no hi hagi límit a la puntuació per les categories inicials ha propiciat algun canvi de lideratge ni que en altres casos han estat els favorits de tota la temporada els que s'han consolidat.

A més de la lliga d'agility també hem tingut la darrera jornada per les lligues d'habilitats i disc dog on els participants en aquestes disciplines han mirat d'aprofitar la puntuació doble per progressar en la classificació final.

201707 Final Lliga Mel201707 Final Lliga Lulu

 

201707 Final Lliga Trofeus

Final lliga agility                                                                  
  A-B C D-E F G
1r.  Lula  Mel  Jessy  Dic  Cora
2n.  Roc  Klaus  Fox  Maggie  Drac
3r.  Sally
 Molly
 Ripper   Clowdy  Pluja  Ela
Final lliga d'habilitats
1r.  Pam
2n.  Bruc
3r.  Cora
Final lliga disc dog
1r.  Sally
2n.  Atlas
3r.  Pam

201707 Final Lliga Molly 201707 Final Lliga Jessy

201707 Final Lliga SoparDesprés del lliurament de trofeus vàrem passar al sopar on els que ens hi vàrem quedar (erem més de 60 persones) varem poder fer més coneixença amb persones del club amb qui potser no coincidim tan sovint i on vàrem fer justicia a un gazpacho, coques de verdura, truites de forma i farciment poc habitual, embotits, diversos pates (sobrasada amb mel, cabrales, esberginia ...) amb un pastís d'aniversari sorpresa al final amb el toc fresc de la Juliana (els que hi ereu ja sabeu de que va).

Va estar molt bé ni que, al final, la cosa es va allargar una mica més del que comptavem. Gràcies a l'equip de cuina, al de compres i transport, als que van anar a buscar i descarregar les 60 cadires (i que dilluns van tornat a carregar i descarregar). Gràcies als que vau ajudar a muntar el recorregut i la megafonia, asl que vàreu estar d'equip de pista, fent de crono, apuntant els resultats, controlant l'entrada a la pista o, fins i tot, fent de jutge. Gràcies als que vàreu fer espai per poder fer la prova de disc a tots els que hi ereu per muntar les taules i, sobre tot, als que us vàreu quedar al final per desmuntarles. Als que vàreu fer fotos i vàreu tenir després la feinada d'editar-les, als que vau ajudar a repartir el menjar i, també, als que ens vàreu acompanyar en aquesta data.

L'any vinent ho repetirem.

FaLang translation system by Faboba