7 jul 17 La Carme i la Striptease van aprofitar el darrer cap de setmana a la Pirineos dog Festival per fer una mica de turisme i, de pas, emportar-se dos recorreguts a zero

201707 Pirineos Strip Tila AnetoPer acabar el Pirineos Dog Festival i, de manera simultània al Pirineos Dog Challenge del discdog, es va dur a terme una prova triple d'agility de la RSCE. Del Cànic nomes hi va anar l'Striptease en les proves del dissabte i del diumenge, acompanyada de la seva "germana" Tila. Tambe eren per allà el Jazz i el Bruc que feien de supporters incondicionals tant als companys del discdog com a l'Striptease per l'agility.

Acampades a peu de pistes, vàrem poder gaudir dels dos dies de competició des de primera fila. Millor, impossible!!

Les pistes dels dos dies eren llargues, ràpides i amb diversos punts on era fàcil caure, com es va comprovar en els resultats finals. El terreny i l'espai d'escalfament estaven en perfectes condicions i l'ambient era tranquil i agradable.

Dissabte, l'Striptease va sortir especialment motivada en l'agility i el va poder  acabar a 0 amb molt bon temps. Aquesta mateixa motivació la va mantenir en el jumping on, en una llarga recta de sortida, no em va donar temps a indicar-li quin era el salt que havia de fer i ens vam eliminar.

El diumenge ens pensavem treure l'espineta però en l'agility, després de completar una de les seqüències complicades de manera impecable, vaig baixar la guardia i no li vaig assenyalar bé un salt. Mala sort! Ara bé, el jumping sí que va sortir rodó! Una pista a 0 superant per poc els 5 m/s i guanyant la manega dels mini-midi.

Despres d'això, nomes ens quedava el banyet en el riu i aprofitar un parell de dies de vacances per gaudir dels paisatges de la zona. Ens han quedat molts llocs per visitar... haurem de tornar l'any que ve!!

201707 Pirineos Strip Tila Riu

 

FaLang translation system by Faboba