1 jul 17 L'Elisenda ha estat competint amb en Morgan al Pirineos Dog Festival on ha anat amb la seva familia incloent en Jordii que ha estat competint amb en Drac. Cal dir que tots dons van aconseguir classificar-se per la final individual i van fer un bon paper per equips.

 

201706 Pirineos PersonesDel 23 al 26 de juny, en Xavier, la Mari Creu, en Jordi i l'Elisenda, amb en Morgan i en Drac, va anar fins a Castejón de Sos a un Open d'Agility en un escenari de luxe: la Pirineos Dog Festival.

Divendres va ser dia d'arribada, passejos pels voltants, els rius i aposentar-nos a l'apartament.

Dissabte es feia una prova individual, on en Morgan i l'Elisenda van aconseguir classificar-se per la final amb un jumping a 0 i un agility amb una sola falta, amb molt bons temps comparats amb els grans gossos que corrien en aquesta prova. En Drac, que corria amb en Jordi, va fer dues pistes a 0, classificant-se per la final per les dues mànegues.

Els horaris estaven molt bé i després de les classificatòries tenies temps d'anar a dutxar-te, dinar de restaurant i fer una mica el manta, doncs les finals es feien al vespre. A la final, l'Elisenda estava molt nerviosa i li va transmetre al gos, tot allò havien fet tant bé al matí es va compensar amb una pista a trompicons a la final: eliminadíssims i amb zones molt dolentes. En Drac amb en Jordi van sortir amb el handicap de no dur el premi que calia per fer la pista. En Drac va fer una bona pista però no estava del tot connectat. Després de salvar varis punts i quan tothom pensava que acabarien la pista sense penalitzar, es van eliminar al darrer salt, perdent l’opció a podi i a la Cocker Cup que es celebrava el mateix dia.

201706 Pirineos JamTeamDiumenge es feia la prova per equips, la més interessant del cap de setmana doncs acaba amb una final a 4 bandes molt maca i espectacular. En Morgan formava part del equip JAM Team format per Joy (Aussie de la Carolina del Badalona), Akela (border collie del Fernando del Maresme), i allà  mateix van adoptar a Berta (PDAE d'en Juli del Baix Llobregat).

Era un equip on hi havia de tot, Berta i Akela eren gosses força centrades, Joy era una bala amb el runnig contact però encara molt jove de competició i li faltava polir l’eslàlom i e Morgan que... bé, ja el coneixeu. L'equip va començar amb un jumping classificatori on Berta, Akela i Morgan van fer la pista impecablement (tot i que l'Elisenda va caure pels terres), Joy va tenir problemes a l'eslàlom que li van comportar una falta i un refús.

A l’agility van tenir menys sort, era una pista difícil i tots anàvem una mica cagats. Akela va tirar un pal; Berta va fer falta a la passarel·la i un refús, just al final del recorregut. Morgan va tenir 3 faltes de zones (dues en el balancí, pujada i baixada) i va sortir completament esbojarrat; i Joy, va sortir molt forta i ràpida, però va acumular 3 refusos a eslàlom que la van eliminar. Aquest equip tant variopinto, tot i això, va aconseguir classificar-se per la final per equips gracies a la mànega de jumping.

L’equip d’en Drac el formaven en Paco amb Sacha, en Ruben amb Time i Sara amb Nana. Al agility tant en Drac amb la Time van fer dues pistes a cero amb bons temps. La Sacha, estava fent una molt bona pista, però després de tirar un pal es va eliminar. Més tard, va sortir la Nana que va acabar la pista amb només una falta, classificant al equip per la final. Pel que fa al jumping, Drac i Time van tornar a fer un cero, però Sacha i Nana es van eliminar.

201706 Pirineos FinalA la final el JAM Team va disfrutar però no va triomfar. Cada component es va posar a una cantonada de la pista i feien recorreguts diferents, un darrera l'altre en una pista enorme d'agility. Els recorreguts s'escollien segons els punts forts i febles de cada gos.

Va començar Berta, molt fluida però amb una falta a la rampa, Joy va estar espectacular, va encara perfectament l’eslàlom al segon intent i només va acumular un refús en un túnel. Tot seguit anava Akela, a qui se li havia adjudicat el recorregut més exigent, va fer falta a la rampa i 2 refusos en el penúltim salt. En Morgan per finalitzar va decidir borrar l'historial que portava el seu equip. Va sortir fortíssim, tirant el segon salt, completament, va anar molt ràpid i va fer una passarel·la molt bona però es va eliminar entrant a una boca de túnel que no tocava, alá¡, eliminaos. Això si, una final que es va disfrutar al màxim; i per sort, un equip maquíssim amb qui compartir el dia.

201706 Pirineos DracL’equip de Drac sortia saben que havien de fer quatre pistes a cero per guanyar, un repte d’allò més exigent. Tots quatre van fer molt bones pistes, però la Time va fer una falta a la passarel·la, eliminant la opció de guanyar la prova.

Tot i això van acabar amb un bon temps i només una falta de tot l’equip, quedant el tercer millor equip de la final. Per mala sort, només donaven premi al primer (volíem la roseta!)

Dilluns encara hi havia festa que fer, un jumping especial, que podia classificar-te per un KO i a continuació, una Tunnel Cup! En el jumping en Morgan, ja estava una mica agobiat i va sortir massa fort, la pista es va anar solventant però al primer error ja es va encallar i van acabar la pista a trompicons. No van poder classificar-se pel KO. En Drac va fer un jumping molt bo i molt ràpid, però un error d’en Jordi va fer que s’eliminessin. Igualment, com la pista era molt exigent, en Drac va ser dels millors 16 midis i va passar al KO.

El KO és una prova especial on es preparen dues pistes idèntiques en paral·lel. Els gossos arranquen quan el jutge xiula i el primer que acaba guanya. És una prova molt emocionant i la pista era força divertida i molt ràpida. En Drac va fer superar la primera ronda, però a la segon li va tocar contra un gos molt ràpid. Tot i esforçar-se al màxim i en Jordi animar fins a quedar-se afònic, l’altra gos va acabar abans per poc. Va ser una mànega molt divertida de veure, que va acabar amb una final absoluta entre el millor mini, midi i standard, corrent els tres alhora.

Ja era una mica tard i en Jordi havia de marxar per treballar al club o sigui que l'Elisenda va córrer la Tunnel Cup amb els dos gossos, que ho van fer molt bé i sense cap error tots dos.

Un finde de 4 dies, envoltats d'un paisatge bonic i prenent-nos l'agility d'una manera més desenfadada, sense pensar en punts i campionats però on tampoc vam estar desencertats doncs vam aconseguir classificar per les finals als 2 gossos els dos dies. Esperem poder repetir!

FaLang translation system by Faboba