10 jun 17 En la Copa Catalunya 2017, la Neus i l'Ela han acabat en segon lloc en categoria petita i en Drac i la Striptease segon i tercera respectivament en la mitjana

En un cap de setmana ple d’emocions, després de carregar les piles durant la nit, comencem diumenge amb les proves individuals. Com el dia anterior, els primers en començar han estat les categories més petites.

Categoria petita

201706 CCat Podi Ela201706 CCat Ela2La Neus i l’Ela han completat les dues pistes sense cap error, sent els únics de la seva categoria que ho han fet els dos recorreguts nets. La “pega” ha estat que al marcar el TRS conjunt amb la categoria mitjana ha resultat un temps molt ajustat, provocant una penalització per superar aquest temps. En qualsevol cas, el resultat ha estat que s’han proclamat SOTSCAMPIONES DE LA COPA CATALUNYA, una cosa totalment contra pronòstic 😊.

L’altre equip en mini el formaven en Josep i Loki en la que era la seva primera Copa Catalunya. Tots dos han tingut una molt bona actuació, malauradament han estat eliminats però l’important es participar i anant agafant experiència. Aquesta parella donarà que parlar

Categoria Mitjana

201706 CCat Podi Strip201706 CCat Podi DracL’Estel i en Taboo son una gran parella, un gran equip ens ha fet vibrar tot el cap de setmana. Encara que en aquesta final no han tingut el seu dia, han fet unes grans pistes.

201706 CCat Taboo2L’Elisenda i en Drac estan del tot compenetrats, son un gran equip i tot ells es seguretat. Han acabat la mànega de jumping en tercer lloc i en el recorregut d’agility han aconseguit remuntar una plaça amb el que ja tenim uns altres SOTS CAMPIONS DE LA COPA CATALUNYA i un altre trofeu de la Gamma a la butxaca amb el corresponent sac de menjar.

201706 CCat Drac2201706 CCat LokiLa Carme i la Striptease, totes dues ben centrades, han fet un jumping molt bo acabant en segon lloc. Després, a l’agility, els nervis els han fet una mala passada i han sortit una mica mes insegures amb el que les ha avançat en Drac. Al final, però, tot queda en família i esta molt be perquè son TERCERES DE LA COPA CATALUNYA amb un altre trofeu de la Gamma i pinso.

Categoria Gran

201706 CCat Morgan2201706 CCat QumbaL’Elisenda i en Morgan avui teníen el dia alterat i han resultat eliminats a les dues manegues per la realització d’obstacles que no tocaven.

La Merce i en Qumba, en el jumping s’han eliminat per entrar a la boca de túnel incorrecta però després han fet un agility espectacular sense penalitzacions.

201706 CCat Hippy2201706 CCat Coma2201706 CCat CoraPel que fa a en Juanjo i en Hippy, avui el gos no tenia ganes de fer el quiet en el jumping. En l’agility ja ho ha fet millor però, bo i això, ha resultat eliminat a les dues mànegues.

La Diana i la Coma han fet dues espectaculars pistes sense penalitzacions, demostrant una gran seguretat en la seva execució

La Juli i la Cora ens ha fet gaudir de un jumping espectacular, llàstima que per un error de conducció s’hagin eliminat a l’agility

Moltes gracies a tots per el vostre suport, ha estat un gran cap de setmana i moltes gracies a la Federació Catalana d’Agility, esteu fent una gran feina.

FaLang translation system by Faboba