7 jun 17 L'equip gran del Cànic format per la Coma, la Cora, en Hippy i en Morgan han quedat tercers a la Copa Catalunya

201706 CCat Cartell201706 CCat Podi Equip LAquest ha estat un cap de setmana molt emotiu i emocionant. D’entrada les pancartes i tots els trofeus portaven la foto de la Gamma i això ha estat per nosaltres un reconeixement molt important als seus quatre anys consecutius com a Campiona de la Copa Catalunya. Tres absoluta, guanyant en totes les categories, i la quarta en que ja estava lesionada, com a campiona en la seva categoria. Moltes gracies a la Federació Catalana d’Agility per aquest reconeixement.

Amb aquest estímul, tota la gent del Cànic ens hem posat les piles. Volíem endur-nos un trofeu o una medalla amb la Gamma d'aquest trofeu per equips en que es compten els tres millors dels quatre participants de cada mànega.

Equip de petits i mitjans

201706 CCat ElaLa Neus i l'Ela no han tingut gaire sort en el jumping ja que l’Ela ha decidit pasar entre les cames de la Neus per entrar en la boca de túnel que no tocava.Això si, en ha regalat un agility molt i molt bó sense cap errada en pista.

L'Elisenda i Drac, han fet un jumping molt bo pero en l'agility han fet alguna penalització.

L'Estel ha sortit amb en Taboo, com sempre, molt ràpid. En el jumping ha entrat per una boca de túnel equivocada però en l'agility només ha fet una falta a la pasarel·la.

La Carme i la Striptease també han completat les dues pistes, amb un petit refús en el jumping però amb un agility sense cap penalització.

201706 CCat Drac2201706 CCat Strip2201706 CCat Taboo2Al haver-se eliminat només un gos de l'equip en cada mànega han sumat punts els altrres tres i al final l'equip de mini-midi del Cànic ha quedat en quarta posició a la Copa Catalunya, que no està gens malament.

Equips de grans

En la mida gran hem trobat molt a faltar a en Sam i a la Collie que està recuperant-se d’una lesió. Es cert que en Sam i l'Eva ens han estat donant suport tot el cap de setmana però no és el mateix que tenir-los a la pista. També ens han faltat la Maria i la Dana que estàven classificades però que al final no han pogut venir perque la Dana no es trobava bé.

201706 CCat Hippy201706 CCat ComaEn mida gran hem presentat dos equips: un amb en Hippy, la Coma, la Cora i en Morgan i un altre amb en Qumba, Sioux i la Fusa ja que la Dana no ha pogut venir.

En el primer equip en Juanjo i en Hippy ens han fet gaudir d’unes pistes molt ràpides però amb algunes errades.

La Diana i la Coma sempre son un equip molt segur, malahuradament els salts dobles sobre tot després d'un tunel on s'ha d'ajupir per passar, no li van gaire bé i en el jumping ha tombat una barra del doble. Després, això si, va fer un agility sense cap penalització.

201706 CCat Morgan201706 CCat CoraL'Elisenda participava amb en Morgan, el tabalot del club. Tots tenim clar que quan surt centrat és una màquina i aquest Campionat ha estat així i ens ha regalat unes pistes molt bones.

La Juli i Cora, com acostumen a fer, han estat segures i elegants completant unes grans pistes amb tota seguretat i elegància. Sense paraules!

Al final, bo i presentar un equip amb una composició alternativa a l'habitual i amb alguns exemplars realment diferencials, hem aconseguit acabar TERCERS DE LA COPA CATALUNYA. Així que trofeu i medalles de la Gamma a la butxaca. Enhorabona nois, sou uns cracks!

201706 CCat Qumba201706 CCat SiouxL'altre gran equip del Cànic ho tenia una mica més complicat en tenir una baixa i nomes córrer tres gossos.

La Merce i en Qumba son un gran equip i és fantàstic veure com córren. Han fet molt bones pistes, ni que en el jumping ha caigut un pal, segur que pel vent que ha fet en Qumba al passar a tota velocitat.

En Juanjo i la Sioux, ens han regalat dos circuits espectaculars on la Sioux s'ha mogut amb una velocitat i energia que feia temps que voliem tornar a veure.

La Berta i la Fusa també han fet molt bones pistes. Totes dues fan molt bona parella, encara els manca una mica d’experiencia pero ja l’aniran agafant.

201706 CCat Fusa201706 CCat BrindisEn resum ha estat un gran dia en que hem d'agrair també la companyia d’en Marc i la Miriam que han vingut a passar la tarda amb nosaltres i les més habituals d’en Xavier que ens fa la gran feina de gravar sempre els vídeos i de l’Andreu.

Demà toca la copa individual!

FaLang translation system by Faboba