Contents amb la feina feta

201704 Connecting DracDesprés d’anar-hi dissabte i diumenge, en Hippy, la Sioux, en Drac i en Morgan van repetir al Connecting Dogs, la prova del Marvi, el dia 1 de maig, on aquest cop jutjava en Marc Rabadà.

Les pistes van ser ràpides i molt maques i els nostres guies i gossos van disfrutar de valent. Vam començar l’agility i l’entrepit Morgan, va aconseguir estar connectat a la seva guia durant tot el recorregut. El resultat: molt feliços amb sols un palet al terra però amb una velocitat molt bona. En Hippy i la Mercè també es van entendre molt bé i la pista va sortir ràpida amb penalització a la rampa i la passarel·la. El següent equip, la Sioux i en Juanjo estan fent un gran treball. La Sioux és un «oso amoroso» i a pista ha de lluitar contra la seva innata capacitat de ser sociable, i en Juanjo, està començant a dominar tot el que es necessita per ser un cheerleader com cal. Aquesta mànega va ser fluïda per l’equip, amb una falta a la passarel·la, i un moment de «despiste» on la Sioux va haver de valorar si quedar-se amb en Juanjo a pista o sortir a jugar amb un altre gos, finalment en Juanjo va ser més seductor i van continuar el recorregut. De petits només teniem a en Drac que anava a treballar zones, va completar molt bé el recorregut però aquest dia l’Elisenda buscava pasarel·les de llibre i es van eliminar repetint-la. 

El jumping tenia una parell de punts i una sortida que requeria el quiet. L’Elisenda ja es veia venuda en aquesta pista, amb en Morgan però, va estar maquinant estratègies de com salvar-la i finalment va poder solventar-ho. Creient-se que ja havia passat el pitjor van caure eliminats en un parany de la pista al que no hi havien parat prou atenció «obsessionats» per la sortida infumable. A continuació, la Sioux, estava preparada per donar-ho tot. Va sortir del quiet que quasi en Juanjo no s’ho esperava i va còrrer tot el recorregut gairebé assolint el seu primer jumping a 0. Tan sols 37 dècimes de segon els van separar del objectiu que de segur està al caure. En Hippy i la Mercè, intrèpids com en Morgan i l’Elisenda, també tenien una mica de por de la sortida però la guia va posar totes les cames que va poder per arribar al final de la recta, ho van aconseguir tot i que en Hippy va acabar més lluny que ella. Van continuar el recorregut però «que veuen els meus ulls» va pensar en Hippy, «si allà a fora estan la Sioux i en Juanjo mirant-me,vaig a dir-los Hola«. ELIMINATS! Mira que la Mercè s’amaga quan en Juanjo fa pista li haurem de posar un gomet vermell al Juanjo. Després de les salutacions en Hippy va continuar feliçment el recorregut on la Mercè anava tant «a full» que va intentar menjar-se el jutge. L’últim en competir va ser en Drac, amb un recorregut força rapidet per ell i a 0. 

Tot i no marxar amb cap podi, va ser un dia on tots vam treballar i sortir contents per la feina feta.