Pistes complicades en DH a La Selva

201701 Selva Equip DHAquest diumenge no podiem faltar a la prova de Divisió d’Honor i allà estavem l’Ela amb la Neus, l’Striptease amb la Carme i la Cora amb la Juli. Ens faltaven dos dels puntals però una lesió de la guia (en el cas del Drac) i unes vacances ben aprofitades (en el cas de la Coma) van impossibilitar la seva assistència.

Les dues mànegues, tant l’agility com el jumping, eren força enrevessades, amb més «reres» del que haguesim desitjat i altres punts de control no menys complicats. «Per alguna cosa és la Divisió d’Honor» s’acostuma a sentir entre els competidors…

L’Ela va fer un agility molt ràpid, fent suar a la Neus que no aconseguia atrapar-la, cosa que es va traduir finalment amb un refus. El jumping també anava molt bé, responent de manera impecable a totes les indicacions de la Neus, fins i tot quan, en un petit lapsus, la Neus va canviar el sentit del penúltim obstacle davant la sorpresa de tot el public assistent.

L’Striptease també va deixar contenta a la Carme. En les dues mànegues l’Striptease va anar força animada, responent be als girs, reres, canvis cecs i fins i tot una zona a la passarel·la impecable! (llàstima que era la segona vegada que la feia però amb aquestes noies cal reforçar les tècniques). En el jumping també va demostrar que la seva capacitat de retallar en les seqüències complicades que li marcava la Carme (tot i que no coincidien amb la pista proposada pel jutge, una veritable llàstima!).

La Cora amb la Juli, com sempre, va posar el seny que els falta a les altres dues guies. Només unes teules a l’agility varen impedir que completes les dues pistes a 0 i, malgrat això va aconseguir un merescut quart lloc a la classificació d’estandart.

No sempre pot sortir tot bé, però d’això també se n’aprèn.