Podis de la Strip, la Taca i la Collie

Aquest cap de setmana es va reunir una bona colla del Cànic a la Torre de Claramunt: en Loki, l’Ela, en Qumba, en Hippy, en Morgan, la Strip., la Collie, la Taca ( amb en Fernando ) i un servidor amb la Lola. Tots aquests canins volien demostrar la seva gran energia, i el seus guies el domini de la mateixa. Però anem a pams.

Dissabte

201610 Miramar Podi SM dissabte201610 Miramar LokiEl primer en sortir va ser en Loki que va fer les pistes al seu estil: passant-se la taula pel costat (total si l’acabaran treient), fent el balancí només a la tercera i ben a poc a poc per que es veiés que és un obstàcle rotllo i saltant amb alegria des de mitja baixada de la passarel·la. En Loki s’ho passa bé fent agility a veure si aconsegueixen que en Josep també.

Anem per l’agility de grau II. Diu la teoria d’Einstein que la matèria, l’espai i el temps estan relacionats.

Uns amb mes massa que d’altres  ( el Qumba vs la Ela ), els nostres “estimats animalets” ho volien demostrar i el desafiament dels guies, era controlar que aquesta teoria no els explotés a les mans. No entrarem en detalls, però la veritat es que els únics que no es van socarrimar van ser: la Carme, en Sam. i en Fernando. Tots el altres es van autoeliminar o, senzillament , els va eliminar el jutge.

201610 Miramar Morgan201610 Miramar QumbaAra bé, en el jumping, un cop l’energia dels nostres “estimats animalets” es va esgotar un cop  irradiada en la pista, la cosa va canviar, i de quina manera !!!. Cap eliminat !!!. La Ela, la Strip. i la Taca van fer zeros. Aquí també va haver-hi explosió, però d’alegria. La resta amb una o com a molt, dues faltes.

201610 Miramar Ela201610 Miramar TacaCal destacar el Jumping del Morgan, admirable el seu quiet, admirable la conducció. Va finalitzar amb tan sols una falta. També el Qumba va fer un excel·lent Jumping i el portentós duet va acabar amb una falta. A la foto del podi vàrem tenir el primer lloc a la Carme amb la Strip i al tercer a en Fernando amb la Taca que, després de quedar quart en dues proves, ja ha trepitjat podi. Enhorabona als dos !!!.

Diumenge

201610 Miramar Collie201610 Miramar Podi L diumengeEn Josep i en Loki és van estar tota la nit al lloc de la prova «vetllant les armes» per fer un bon paper l’endemà. Ho van fer millor: en Loki va pujar solet al balancí per sortir volant immediatament, mantenint les refusades a la taula i el vol a la passarel·la. Aquest equip te molt recorregut de millora.

En la prova de grau II van desertar la Carme i en Fernando. Deurien pensar que ells ja van complir i que ara els tocava a la resta. Això si, per compensar s’hi va afegir l’Estel amb en Taboo.

El principi de David Premack diu, de forma resumida, “si vols alguna cosa que t’agrada…. abans tens que fer alguna cosa que no t’agrada tant…”. Es a dir, allò que ens deien de petits: “si no menges la verdura….no menjaràs el gelat”. A l’agility de grau II els sacrificats guies van aplicar aquest principi, “ si vols premis i carantoines….abans tens que fer bones pistes…”. I sembla ser que va funcionar. La Ela, el Morgan i la Collie van fer zero i la Lola un refús.

201610 Miramar Taboo201610 Miramar LolaEn la prova de jumping, ja en el tram final del campionat, esgotades les energies dels “estimats animalets” i evidentment la dels guies, la cosa va anar encara prou bé. La Ela va fer una pista rapidíssima però va acabar eliminant-se. En Qumba amb una pista molt ràpida va tombar dos pals, la Collie que anava molt ben classificada de l’agility va fer una pista rapidíssima però va tombar un pal, el que li donava emoció al podi. Finalment la Lola va fer un zero però amb penalització de temps ja que va anar a saludar a un ajudant de pista. La foto del podi va ser per en Sam i la Collie que van quedar tercer. Enhorabona !!!

Ara toca la anècdota: no us ho creureu, VA PLOURE I VA CAURE PEDRA !!. Jo ja no recordava que es ploure !!

I, per últim, l’opinió de la Lola:

-Que dius ? Que aquesta tarda vols veure la pel·lícula “Siempre a tu lado”.
-D’acord, com que avui ho has fet força bé te la tornaré a posar. Està enamorada del Hachiko  

Fins la pròxima.  Guau Guau