Divendres tornen les classes d’habilitats i disc dog

201609 Habilitats dancing201609 Habilitats discCada divendres de 7 a 8 de la tarda es treballen les habilitats bàsiques, quelcom molt convenient per potenciar l’equilibri físic del gos, desenvolupar algunes musculatures i acostumar-lo al treball prop del guia i amb girs molt tancats. Això és bo no només per l’agility (que ho és molt) sino també pel propi desenvolupament del gos, millora de la seva propiocepció i potenciació del vincle emocional amb el seu guia.

Aquestes habilitats s’apliquen després també en les pràctiques de disc dog. Les classes son els divendres alterns de 8 a 9 del vespre i, a banda d’acostumar al gos al joc amb el disc i aprendre nosaltres a llençar-lo amb una mica de gràcia, anirem aplicant les diverses habilitats per construir exericis més complets i poder treballar amb el disc prop del guia. El disc dog ens permét, a més, clarament potenciar el treball amb el gos a distància complementant així la part d’habilitats que també apliquem amb el disc.

El disc dog es complementa, també en divendres alterns, amb el dog dancing on es poden treballar sequències d’exercicis i, pels més atrevits, fins i tot coreografies amb el nostre gos. Pels més atrevits fins i tot es plantegen exercicis en grup.

Per allò de que passa quan hi ha un dia de festa, teniu el calendari concret de cada divendres dins el calendari d’activitats del club. Si teniu cap dubte sobre el que s’hi fa o si us convé per vosaltres i el vostre gos en podeu parlar amb l’Estel (Taboo) per la part d’habilitats i dog dancing i amb en Toni (Max/Ripper) per la part del disc.

Si no hi esteu participant és, com deien a l’anunci, «por que lo has probado poco». Us recomanem que us passeu divendres a la tarda pel club ja que, a més, és una activitat que no comporta cap cost addicional.

Ens veiem divendres!