La Collie «ho peta» a Girona

Segona divisió

A segona divisió, en Wifi, la Collie, en Hippy i en Morgan es van estrenar amb l’Alex Sabini de jutge de FCAG. Les pistes eren més tècniques de l’habitual i això ens va agrada. Tot i això, cadascú va anar amb els seus objectius establerts.

201602 Girona Podi Collie201602 Girona Collie En Morgan va fer bones pistes però es va eliminar en els dos quiets, que són el punt a treballar en aquests moments i que està costant bastant.

Amb en Wifi, ja sabem que el punt és la passarel·la i van tenir la mala sort de fer falta, tot i que la Tina porta molt de curro al darrera. Esperem que aviat la recuperin. En el jumping, malauradament, es van eliminar.

En Hippy també va treballar. La Mercè està fent pistes sense pressió i el gos va molt content, tant que hi ha túnels que els entra per on ell vol i en alguns salts decideix que és més xulo fer-los dues vegades, però content, què és el més important.

La Collie, va molt bé a la lliga i en Sam està a per totes. Desprès d’un agility amb una passarel·la d’infart i sabent que els seus arxienemics de la lliga ja portaven alguna penalització, l’equip va anar a guanyar i es va endur la primera posició ,l el que molt probablement el posa al capdamunt de la lliga en segona divisió. Enhorabona, si algú sap que el és fer feina i entrenar a competició són ells. Estem segur que aquesta lliga és seva.

201602 Girona Morgan2201602 Girona Hippy201602 Girona Wifi

Divisió d’honor

201602 Girona Drac201602 Girona ComaA divisió d’honor, en Drac, l’Striptease, la Cora i la Coma van tenir de tot. El club va començar la categoria amb una caca d’en Drac a l’agility… no passa res. Desprès va anar més ràpid i al jumping va fer 0 (0 faltes, 0 refusos i 0 caques).

La Coma i la Diana van arribar amb temps, això ja era estrany i es que feia poquet havia nascut la nova germana de la Coma. Potser perquè la Diana estava nerviosa, potser perque la Coma volia, la gossa va fer un bon agility però cap al final es va anar animant, eliminat-se en un punt on no ho havia fet ningú abans (olé Coma). Ho va compensar amb un jumping perfecte.

201602 Girona Cora201602 Girona StripLa Cora va fer bé l’agility però les zones no van ser massa ràpides. Després, en el jumping, la Juli va abusar del canvi pel darrere el que va provocar que la gossa s’acabés eliminant en un túnel. Si veieu el vídeo, no té pèrdua, Diana, la comentarista.

L’Striptease va salvar l’honor del club, va aconseguir fer un agility a 0 i un jumping amb un sol refús que segur els ha donat uns valiosos punts a la lliga.