Noticias

Últimas noticias relacionadas con la actividad del club

Copa Catalunya individual 2021

27 jun 21 En Victor i en Jazz s'emporten el segon lloc a la Copa Catalunya 2021 en categoria estàndar on en Juanjo va acabar quart amb la Sioux i en Marc va ser cinquè amb la Mia. Enhorabona a tots!

Darrera prova de la temporada en DH

30 mai 21 En la darrera jornada de la lliga catalana, en Bruc va fer podi gràcies a dues pistes excel·lents i en FIsh va sumar punts però no tants com li calien per situar-se en el podi final de DH

Podis en la darrera jornada de lliga

23 mai 21 En la darrera prova de la lliga catalana, en Loki ha guanyat en petits, la Stiptease ha estat segona en mitjans i la Thai i la Mel terceres en la seva categoria.

Sort d'en Fish

23 mai 21 En Fish va "salvar els trastos" del club a la prova de grau 3 del Maresme

En Victor i la Neus ho peten

21 mai 21 En Victor ha fet podi amb en Bruc (doble zero amb velocitat) i amb en Jazz (que ara ja pot pujar a grau 3) i la Neus ha fet un zero i podi en la seva primera prova en grau 2. Enhorabona a tots dos i a la Carme que, bo i l'edat de la Strip, ha tornat a fer podi.

Bon paper dels petits en primera divisió

16 mai 21 Amb podi d'en Loki, la Thai i la Striptease els petits van ser els més destacats a la prova de primera divisió del Connecting Dogs ni que els grans també van estar representats al calaix per la Mel

La Mela puja a segona

12 mai 21 A la prova de Campllong en David i la Mela van guanyar en iniciació i poden pujar a segona divisió. La Sieglinde i la Rita s'esperen una mica més.

FaLang translation system by Faboba