En Toni, la Carme i la Diana triomfen a Reus

201512 Neo PodiEn la prova de dissabte, en Qumba ha fet un molt bon agility. Bo i que ha tirat un pal i una teula del mur, la pista ha sigut molt fluida hi ha tocat clarament la pujada i la baixada de la passarel·la. Al jumping ho han fet molt bé però en un túnel s’han equivocat i han estat eliminats.

En Panx ha fet dues pistes molt bones a zero i amb unes zones molt ben treballades però, per culpa d’un TRS ajustat, han penalitzat una mica per temps en el jumping. Però de totes maneres ha quedat primer de la classificació mini midi.

La Striptease ha fet dues bones pistes molt fluïdes (ni que també ha penalitzat una mica en temps en el jumping), i ha quedat segona en el rànquing de mini+midi, darrera en Panx.

Per que fa a la Diana, amb la Coma ha fet dues pistes excel·lents, quedant segona al pòdium d’estàndard de grau II. Amb la Nina ha fet dues pistes sense faltes però no ha puntuat pel campionat d’Espanya al penalitzar per temps.

En Hippie ha fet una primera mànega d’agility amb dues faltes i una refusada on ha decidit no  fer les zones, en canvi al jumping ha fet una molt bona pista.

Per últim en Wifi no ha pogut aconseguir un agility a zero i a la segona màniga ha fet una pista molt bona, sent un dels  tres gossos mini i midi que la han completat dins el temps fixat.