Tres segons

201511 Badalona Podi Ela201511 Badalona Podi Qumba201511 Badalona Podi NinaAquest diumenge, desprès d’uns canvis d’horaris a darrera hora, varem anar a la competició que organitzava Can Bugunyà a les instal·lacions del club d’agility Badalona. Aquest cop la prova es realitzava en dues pistes simultànies i, mentre en una feien l’agility d’iniciació, a l’altra feien el jumping de 1ª divisió amb el que varem estar molt distrets mirant una i altra pista.

Els recorreguts, tant d’iniciació com de primera, eren molt assequibles. Els jutges varen decidir fer les mateixes pistes per totes les categories només canviant algun numero de lloc i això va fer que anéssim molt més ràpid.

Iniciació

En estàndard va participar la Marta i en Max que van fer molt bones pistes ni que encara ens queda treballar molt l’eslàlom ja que a en Max no li agrada gaire. Bo i aquesta dificultat van aconseguir fer un jumping amb només una penalització l’eslàlom.

En toy competia la Diana amb la Nina, que s’ha especialitzat en fer tombarelles dalt dels salts sense que caiguin. A la mànega d’agility va fer una refusada però,  bo i això, va fer el millor temps de la mànega amb 3 segons d’avantatge sobre el segon. Al jumping … esteu tots asseguts? Va quedar primera, deixant més de 5 segons de diferencia amb el següent gos. Qui ho diría amb les cametes tant petites que te! Com a resultat va quedar segona a la classificació, aconseguint pujar ja a segona divisió. Agafeu-vos fort que la Nina farà mal.

201511 Badalona Max201511 Badalona Nina

Primera divisió

En mida gran van participar la Maria i la Dana, que cada dia va mes contenta a la pista, fent unes pistes molt bones a 0 però encara hem de treballar una mica més la motivació per guanyar meés velocitat. En Juanjo i en Qumba, que cada dia van mes sincronitzats, van fer un jumping perfecte amb un 0 i molt bon temps i un agility amb totes les zones perfectes. Llàstima que en Juanjo, per assegurar el balanci, no pogués córrer tant com en Qumba, no arribant bé al darrer obstacle i provocant la caiguda del pal. Bo i i això va aconseguir la segona plaça en el pòdium!

En mini l’Ela, que voleu que digui d’ella? Cada dia n’estic més orgullosa: tenim els nostres problemes en els salts però es van solucionant i ella cada dia va més segura a pista. Bo i que en aquesta competició no ens han ajudat gaire posant un salt doble que estaba molt separat (des del midi només es van baixar els pals sense reduir ni mesurar la separació entre les barres). Això va provocar que l’Ela caigués sobre la segona barra bo i haver mesurat bé l’esforç. Em vaig enfadar molt perquè es podia haver fet mal. Desprès d’aquest incident varem anar a fer l’agility i aquí es va superar ella mateixa, això si parant i anant a buscar el costat dret (que per ella és el mes segur) i fent un quiet i una passarel·la espectaculars. Al final vàrem quedant en segon lloc al podi, cosa que no ens esperàvem. Ara toca seguir treballant per recuperar la seguretat perduda.

Moltes felicitats a tots els participants, heu fet tots una molt bona feina hagueu pujat al podi o no.

201511 Badalona Qumba201511 Badalona Ela