Zeros desaparellats

201510 Maresme CoraAquest dissabte cap al vespre l’equip de DH que va anar al Maresme (l’Estrip, en Drac, la Coma i la Cora) es va trobar amb un temps súper fred ( pels gossos molt bé, però pels guies, noooo!!!) i, donat l’hora que era, amb molt poca visibilitat, però allà estàvem, al peu del canó.

Vàrem començar per l’agility, amb un recorregut endimoniat on ho perdies tot per la pista: el fetge, el cor, els pulmons, les cames…

El primer en sortir va ser en Drac, que va fer una súper pista a zero, sense cap penalització per temps, quedant tercer en la classificació.

Després va sortir l’Estrip i anava molt bé fins que, en arribar a una súper recta. La seva guia, a qui feia mal la cama i no va pensar que la gossa correria tant, no va arribar a temps de dir-li que havia de entrar al túnel per la boca més llunyana així que l’Estrip va prendre la iniciativa i va saltar un salt que encara no tocava. Conseqüència… un eliminat ni que després la resta de la pista va anar bé.

A continuació li tocava a la Coma i estava fent una pista fantàstica però, en arribar a la passarel·la, va caure, pobreta, amb el conseqüent refús i una repetició de la passarel·la amb una miqueta de por. Després la resta molt be.

Per últim la Cora, que va fer un agility perfecte però, com no, es va passar de temps.

201510 Maresme ComaDesprés era el torn del jumping, amb uns quants punts conflictius i unes quantes rectes. Sembla que el jutge va creure que, com que feia fred, ens aniria molt be, però no calia, de de bo!

Va començar l’Estrip i aquest cop va fer el jumping a zero; la Carme ja estava preparada per córrer.

Després era el torn d’en Drac. Ho estava fent molt bé, però la Elisenda el va perdre de vista un moment fent un canvi cec i ell va fer el salt del davant i no el del costat. El van eliminar i després encara es va tornar a eliminar al final del recorregut per si de cas el jutge no se’n havia adonat.

Pel que fa als Standard, va començar la Coma amb un jumping a zero i per últim la Cora, que anava molt bé i molt ràpida, però a l’antepenúltim obstacle va saltar d’anada i tornada, eliminant-se.