Podium de la Lulú i en Morgan

201511 Rivalcan podi dium Lulu201511 Rivalcan dium MorganAvui a les 8.30 en Manel i la Lulú havien d’estar a Santa Margarida de Montbui per fer la seva competició, ha estat molt dur aixecar-se tant d’hora i més amb la boira que aquest mati ens ha acompanyat però, amb la companyia d’en Lutz i del Dolç, en Manel estava allà puntualment bo i que han començat una mica tard per culpa de la boira ja que no s’hi veia gaire bé.

Les pistes no eren gaire fàcils per un grau I, de fet eren bastant semblants a les de grau 2, però en Manel i la Lulú formen un gran equip i han tingut només una errada a cada pista, com gaire bé sempre per culpa del guía (el gos s’equivoca molt poques vegades). Així han ocupat la segona plaça en el pòdium. Un fort aplaudiment per aquest gran equip que donarà molt a parlar.

Sobre les 11 comencem amb el jumping de grau 2 amb la categoria standard, una pista amb molta separació d’obstacles però amb algun parany molt ben posat que ha fet que molts del participants s’eliminessin. El nostre primer participant és en Morgan amb l’Elisenda. Tots sabem com és en Morgan: a la sortida molt nerviós i no vol fer el quiet però l’Elisenda surt amb ell sense cap problema. Una pista perfecta amb una mica de “susto” a la baixada de la rampa perquè va sortir una mica abans de que l’Elisenda s’ho esperes però cap problema i, per sorpresa de molts assistents, en Morgan ha fet una súper pista a 0. Fantàstic, al final la feina ben feta dona bons resultats.

Ara li toca a la Collie amb en Sam, com sempre molt ràpida amb la pega de tirar algun salt i passar per sota d’un en un gir molt tancat que era molt difícil de fer tal com ella estava situada. I per tancar aquesta categoria la Coma i la Diana que com sempre, amb la seva seguretat, ha fet una gran pista i amb tal fluïdesa que sembla mes fàcil del que és. Això si, per la mala sort que últimament acompanya a aquest gran equip, ha caigut un pal.

201511 Rivalcan dium Collie201511 Rivalcan dium Coma

Passem ara a la categoria mini on la primera a sortir és l’Ela amb la Neus. A la sortida aquest cap de setmana a l’Ela li ha donat per discutir el quiet i voler sortir quan ella volia i per on ella volia, o sigui començar pel final. Després de una mica de discussió gos i guia ens hem posat d’acord i hem fet el quiet que calia i una super pista a zero, increïble amb l’histèrica que estava la gossa.

Seguidament en Wifi i la Tina, un gran equip i molt ràpid pero avui no han tingut bon dia. En Wifi ha tirat el primer pal i la Tina ha decidit entrenar la zona de la passarel·la amb tant mala sort que al repetir-la en Wifi ha relliscatat i ha caigut. Per sort no passat rés i tot ha quedat en un ensurt.

Per ultim la Nina i la Diana, que fa molt poc que han començat en aquesta categoria i ja estan tenint molts bons resultats, ens han fet una pista a 0.

Ara tocava grau 3, així que toca esperar una miqueta. En grau 3 només presentem a en Drac i l’Elisenda que ha començat fent una barreja entre la pista d’en Morgan i la del Drac pero al final ho ha aclarit molt be i ha aconseguit un dels esperats 0 de l’agility.

201511 Rivalcan dium Nina201511 Rivalcan dium Drac

Ara toca el jumping. Quan reconeixem la pista i si que es veu una mica de dificultat però sembla una pista accessible. Tot canvia quan comencen a entrar els participants de standard i comencem a veure un eliminat darrera un altre i un altre. Llavors comences a pensar que potser no t’has mirat prou be la pista i que potser caldria de canviar d’estratègia però sabem que no això seria un error.

En primer lloc surten en Sam i la Collie que han fet un parell de pals en els llocs on tocava retallar però és un èxit perquè no s’ha eliminat en el punt negre de la pista. Desprès li toca el torn a la Diana i la Coma; anàvem super be fins arribar al punt negre on la Coma no podia deixar malament els altres participants i també hi ha caigut. Ara en Super Morgan i tornem a discutir el quiet, sortim i ens cau el segon pal però passem de llarg el punt negre i acaba sense eliminar-se aconseguint el segon al podi.

Ara toca als mini i comencem amb la Tina i en Wifi als que els torna a caure el segon pal però la resta la fan molt bé. Seguidament la Diana amb la Nina que ha fet un refús, penalitzant per temps pel que no han aconseguit un del buscats dobles 0. Tancant el grau II l’Ela que, per primera vegada en tot el cap de setmana, quan s’he li ha dit quieta ho ha fet pero, com no podia ser tot perfecte, ha decidit acabar l’slalom un parell de portes abans. Llàstima es que el jutge i la Neus ho han vist. Per la resta una gran pista pero amb la penalització de la falta i el temps tampoc han aconseguit el doble 0.

201511 Rivalcan dium Ela201511 Rivalcan dium Wifi

En grau 3 el Jumping és una mica més enrevasat que el de grau 2, L’Elisenda i en Drac han estat eliminats quan el Drac ha decidit que el obstacle numero 2 era millor fer-ho al reves pero, al igual que amb l’Ela, el jutge no s’ha deixat enganyar i el molt dolent l’ha eliminat pero no passa res perque a en Drac li sobren els jumping.

Despres de tot aixo encara hem fet un pre-agility on en Josep amb en Loki i en Xavi amb la Pixel tambe han tingut els seus minuts de gloria fent tots dos unes grans pistes, logicament al seu nivell.

Al final ha estat un gran diumenge amb molt bona companyia i moltes ganes de tornar-hi.