«Minuto y resultado»: La prova de la Diana

201511 Rivalcan podi diss201511 Rivalcan diss PanxDissabte, 3 de la tarda i llueix un sol d’estiu. Ja esta tot a punt per començar la prova de grau II al club Rivalcan de Santa Margarida de Montbui i aqui estan l’Striptease i la Carme, el Wifi amb la Tina, l’Ela amb la Neus, el Panx amb el Toni i la Nina i la Coma amb la Diana.

Comença l’agility amb estàndard i la primera en sortir és la Coma. Ha caigut un palet en un gir una mica tancat pero la resta de la pista impecable com sempre.

Ara toca els midis.  L’Striptease surt massa contenta i es salta la zona de la passarel·la, això no es pot permetre i s’eliminen al repetir la zona. Ara ja només queda disfrutar de la resta de pista!

Els minis segur que no ens deceben. El Panx surt abans que li digui el Toni així que tornen a començar i aprofiten per treballar les zones que, per descomptat, surten de meravella. L’ Ela fa una bona pista fins que un salt que no tocava es posa «a tiro», aprofiten també per treballar les zones. Ara el Wifi. Inexplicablement ensopega amb el segon salt i cau damunt del numero pel que també aprofita per treballar zones. Finalment la Nina fa una pista estupenda i queda tercera de l’agility mini-midi

201511 Rivalcan diss Coma201511 Rivalcan diss Nina

El jumping comença amb els estàndard. La Coma fa una excel·lent pista amb una sola falta gràcies a la que s’acaba colocant en segon lloc de la classificacio final d’estàndard. Felicitats noies!!

En midi l’Striptease esta a punt de fer un salt del reves pero al final la Carme ho salva tot amb un sol refus.

El Panx intenta sortir abans d’hora pero el Toni aquesta vegada li exigeix un quiet perfecte i, ara si, tot i eliminat, la pista surt rodona. L’Ela i el Wifi broden les seves pistes amb un zero ben merescut. La Nina també fa una bona pista encara que un palet s’entesta a no mantenir-se al seu lloc quan ella el fa. Malgrat això, aconsegueix acabar en segon lloc de la classificacio final de midi-mini. Felicitats un altre cop, noies!!

201511 Rivalcan diss Ela201511 Rivalcan diss WiFi