Doble zero i victòria de la Lulú

201510 Maresme Podi Duc201510 Maresme Podi LuluAquest diumenge, en segon dia de competició a Argentona, la prova de grau I començava ben d’hora. El dia va començar força fred i gris però finalment va ser un dia força maco, ja que els dos gossos que competíem, vam obtenir pòdium.

Els gossos són el Duc de la Mercè i la Lulú d’en Manel, en categoria estàndard i mini respectivament. La jutgessa de la prova, la Esperanza Gil, va plantejar dues pistes diferents. La primera d’un nivell al meu entendre superior al grau I, on tres salts estaven situats molt a prop i s’havien d’enllaçar amb un mig rere i un canvi de sentit. A més havíem d’enviar el gos al túnel havent-hi posat abans dues entrades de dos túnels diferents molt pròximes, que podien confondre al gos, com així va passar amb uns quants gossos d’altres clubs. Tot i així en Duc va fer només un refús amb un bon temps i la Lulú va fer la pista ràpida i a zero.

201510 Maresme Lulu

La segona pista era pràcticament la mateixa però a l’ inrevés, i la dificultat de la doble entrada dels túnels va desaparèixer. La dificultat era sobretot per als gossos ràpids, per una gran recta d’obstacles seguits i en els tres salts del final que també s’entrellaçaven. En Duc va tornar a tenir només un refús i la Lulú va fer una altre vegada la pista a zero. El que va donar com a resultat un primer premi per la Lulú en categoria mini-midi amb un excel·lent doble zero i un tercer premi per a en Duc.