Podi d’en Drac a Badalona

201510 Badalona PanxEl darrer dissabte hi havia una competició puntuable pel Campionat d’Espanya a Badalona.

En grau II van plantejar-nos recorreguts tècnics i sinuosos. Pel que fa als gossos de mida petita, la Nina va excel·lent als dos recorreguts i es va quedar a un pas del podi.

En Wifi va ser molt ràpid, com sempre, però va tenir alguna falta.

L’Ela va fer dues pistes perfectes seguint el que li deia la Neus, llàstima que en una de les pistes el que la Neus li va dir no era el que calia fer.

En Toni i en Panx tampoc van tenir sort i es van eliminar.

201510 Badalona CoraEn mida gran la Juli i la Cora, segures com sempre, van fer un zero i una altra pista excel·lent.

La Coma també ho va fer molt bé, llàstima d’un pal que va caure en una pista.

En Joan Carles va eliminar-se en la primera pista al tombar un obstàcle amb la ma però va fer un zero fantastic a l’agility.

La Collie, amb la rapidesa que la caracteritza, també va eliminar-se al anar a prendre la boca més llunyana d’un túnel quan no tocava i després, en l’agility, quan va decidir repetir el balancí.

En Qumba va cridar l’atenció per les seves pistes, ni que tombés algun pal però l’estrella va ser en Juanjo amb una acrobàtica caiguda afortunadament sense consequències. I espectaculars també per la velocitat, bo i alguna falta i haver decidit repetir el balancí.

L’Elisenda i en Morgan van debutar en grau II amb unes pistes molt alegres i ben encadenades que feien goig de veure.

En grau III en Drac va tenir un dia, o més aviat un vespre, rodó. Van fer zero tant a l’agility com a jumping i van classificar-se en segon lloc en la final.

201510 Badalona Nina201510 Badalona Ela