En Morgan ha passat a grau II

Tant dissabte com diumenge, l’Elisenda es trobava sola representant el club, a grau I amb en Morgan i a grau III amb en Drac.

201510 Miramar Podi Morgan201510 Miramar MorganDissabte amb en Drac va aconseguir un jumping net i un agility amb bones zones però amb una falta i un refús en un eslàlom complicat. Gràcies a aquestes pistes va pujar a podi de mini-midi grau III en tercera posició. Tot seguit, i ja fosc, era el torn d’en Morgan. Inexplicablement, a la primera mànega de grau I va aconseguir el punt que li mancava per passar de grau i com que a la segona només va fer falta al balancí va quedar primer en el podi d’estandars de grau I. No sabem quan tornaran a alinear-se els astres per en Morgan que no acostuma a pujar a podi i ha passat uns dos anys a grau I!

201510 Miramar Podi Drac201510 Miramar DracCom les pistes de grau II i III de dissabte havien semblat complicades, diumenge l’Elisenda va mantenir en Morgan a grau I i van aconseguir bones pistes eliminat-se, però, per treballar les zones. En Drac necessitava agilitys doncs ja té tots els jumpings per anar al Campionat d’Espanya però la sort no el va acompanyar i va aconseguir un jumping a zero però en l’agility li van pitar la passarel·la i el balancí. Una mica desastre per ser l’utim agility abans d’anar a Bolonia però es que no volia treure-li protagonisme al seu germà.