Doble excel·lent de la Striptease a Tàrrega

Aquest passat diumenge ens vàrem adreçar a Tàrrega, a fer la segona competició de la Federació Catalana d’Agility organitzada pel Club Agility la Daga.

Primera divisió

A les 9:30 començava -molt puntual- la prova de 1ª Divisió, que s’iniciava amb un jumping molt ràpid on els últims 3 salts varen fer molt de malt a uns quants competidors, entre ells a la Neus amb la Ela i en Juanjo amb en Qumba. Això si, tots dos varen fer una pista molt espectacular. La Maria i la Dana, amb la seva seguretat habitual, varen aconseguir acabar la pista sense problemes, molt be Maria!

201509 Tarrega Ela2 201509 Tarrega Qumba

Molt ràpidament ens varen muntar la pista d’agility on van començar pels petits així que la primera en participar del nostre club va ser l’Ela. Va sortir una mica esberada i no volia fer el quiet, cosa que la Neus no li va permetre. Un cop aconseguit i a mitja pista l’Ela va decidir que podía fer un “vueling contact” amb el que la Neus va decidir repetir la zona i, per tant, eliminar-se. Bo i això la resta de la pista la varen fer molt be.  En Juanjo i en Qumba varen correr la mateixa sort, eliminant-se a la la baixada de la rampa i la Maria i la Dana, com no, varen fer una pista a zero, encara que amb molt temps.

201509 Tarrega Dana201509 Tarrega Strip

Divisió d’honor

Despres de donar els trofeus, varen montar la pista d’agility de Divisió d’honor on nomes presentavem a la Carme amb l’Striptease que en la mànega d’agility va acabar en quarta posició, tot i perdre temps en les zones de contacte. El jumping posterior va estar ple rectes dificils d’arribar pero que la parella de la Carme i la Striptease les van poder anar salvant nomes amb una refusada, sumant per tant força punts en la classificació de la lliga.