29 set 15 En Max fa un excel·lent en el seu primer agility de competició i en Morgan, bo i eliminar-se, fa bones pistes.

201509 Tarrega Marta Max201509 Tarrega Max

Iniciació

En Max va debutar dissabte en la prova de la FCAC a la Daga a Tàrrega. En el jumping vam començar bé però el Max va veure de reüll un túnel i va decidir anar-lo a fer encara que no tocava. En canvi en l'agility vam estar molt concentrats i només vam penalitzar amb una falta per la zona de baixada de la rampa...pero vam completar la pista sense eliminar-nos!!!. Vam passar molts nervis però vam disfrutar molt.

Marta (Max)

201509 Tarrega Morgan

Segona divisió

En Morgan era l'únic representant del club de segona divisió que va anar fins a Lleida, però tenia un gran repte: aquest cap de setmana, l'Elisenda no podia còrrer amb en Drac i de normal, en Morgan fa molt el bandarra perquè sap que en Drac ho compensarà més tard. Que podia fer?

Va decidir que de resultats faria el de sempre: doble eliminat en el túnel, però que la seva conducta seria bona perquè la seva guia marxés contenta. Les dues mànegues que va proposar l'Alfredo, les va realitzar amb molta fluïdesa, rapidesa, i sense cap intent de mossegada. Però sempre va encarar un túnel per la boca que no tocava, eliminant-se però aconseguint que l'Elisenda marxés amb un somriure d'orella a orella, com si hagués corregut amb en Drac.

Elisenda (Drac/Morgan)


FaLang translation system by Faboba