17 sep 15 A la primera prova de la temporada de la Federació Catalana d'agility disputada al nostre club hem fet podi en totes les categories amb pistes molt bones tant dels guies més experts com dels més novells.

Aquest diumenge al Cànic hem fet la primera prova de la Federació Catalana d’Agility. El primer que cal és agrair a la Federació per fer-se càrrec de la taula de control, sobretot en a en José Castaño, a la Mª Lluïsa Molina, els jutges Francisco Perez i Daniel Amigo, a a tots el components del Canic i, com no, a tots els participant en la prova per fer que aquesta fos un èxit i aconseguíssim acabar força abans de l’hora prevista.

Per nosaltres la prova va començar a les quarts de vuit del mati preparant la megafonia, la taula de control etc. i tenir-ho tot a punt per muntar la pista i donar la benvinguda a tots els participants de Divisió d’Honor que començaven el reconeixement del jumping a les 9 del mati

201509 Canic Podi Drac201509 Canic Drac El jutge, Francisco Perez, va plantejar un jumping i un agility molt exigents i ràpids on varem veure conduccions molt espectaculars però també molts eliminats en diferents punts. En aquesta divisió varen còrrer la Carme amb la Striptease i l’Elisenda amb en Drac que, com ens te acostumats, va fer les pistes amb una seguretat impressionant aconseguint acabar en segona posició al podi. Moltes felicitats.

201509 Canic Podi Ela201509 Canic ElaDesprès de donar els trofeus i una petita pausa varem començar amb la primera divisió. Les pistes, tant l’agility com el jumping, eren molt maques: amb punts de dificultat i control però molt ràpides. En aquesta pista varen competir en Juanjo amb en Qumba, la Maria amb la Dana i la Neus amb l’Ela. L'Ela i jo varem acabar en segona posició, estem molt contentes i voliem dedicar-li aquest podi a la Gamma perquè volem que es posi bona molt aviat i pugui tornar a jugar amb nosaltres.

201509 Canic Podi 2D201509 Canic TabooPoc després de les dues, quan estàvem acabant de dinar, va arrivar en Daniel Amigo el jutge de les proves de segona divisió e Iniciació. Varem començar pel jumping de segona divisió on el jutge va plantejar unes pistes molt ràpides i on varen participar l’Elisenda amb en Morgan, en Sam amb la Collie, la Tina amb en Wifi i l’Estel amb en Taboo. Tots ells van fer recorreguts espectaculars i amb molta velocitat pero aquest cop qui ho va fer perfecte, amb el millor recorregut de totes les categories i marcant el temps, va ser en Taboo. Després de les dues mànegues ens va sorprendre a tots quedant primer de la prova i estant acompanyat a la seva dreta en el podi per en Wifi que també ho va fer genial.

201509 Canic Podi Ini201509 Canic FusaDesprés tovava el torn a iniciació on hi havia ni mes ni menys que 53 participants. Del nostre club debutaven la Berta amb la Fusa i en Manel amb la Lulú. Les pistes proposades eren molt adecuades pels principiants i molt rapides i en Manel va patir una mica per poder agafar a la Lulú, pero va acabar la mànega d’agility en primera posició ni que després al jumping no es van acabar d'entendre. La Berta va correr molt perque la Fusa no li pugués mossegar els peus i ho va aconseguir, quedant segona a la classificació final. No està gens malament per ser la seva primera prova.


FaLang translation system by Faboba