L’Ela ha tornat forta de vacances

201509 Marvi Podi ElaDiumenge als de grau II ens tocava a primera hora. Sobre les 9 començava la prova amb un jumping molt ràpid amb alguns punts de control seguit d’un agility amb molts mes punts crítics. Això si, totes dues pistes eren molt maques i fluides.

Hem començat amb la categoria L on nosaltres presentàvem en Qumba, la Cora, La Maggie i la Dana i tots ells han fet molt bones pistes.

201509 Marvi MaggieEn Joan Carles i la Maggie debutaven a grau II i hem de felicitar-los pel seu gran paper ja que ha aconseguit el seu primer zero en l’agility.

La Juli amb la Cora, amb la seguretat que ens tenen acostumats i ara amb més velocitat, han aconseguit un quart lloc a la classificació, sumant un altre doble excel·lent pel equip. La Maria i la Dana també ho han fet molt be, encara que al no anar tant ràpides han penalitzat per temps.

201509 Marvi Cora

201509 Marvi Dana

Finalment, en Juanjo i en Qumba aquest cop no han tingut tanta sort i han caigut alguns pals, però la sensació en la pista ha estat molt bona.

En la categoria midi nomes portàvem a l’Estel i en Taboo, un gran equip molt ràpid que ho ha demostrat quedant primer en el jumping. Llàstima que l’agility en Taboo ha sortit abans d’hora provocant que l’Estel estigués mal col·locada en un punt crític de la pista.

201509 Marvi Qumba201509 Marvi Taboo2

I per últim la categoria mini on ens representaven la Neus amb l’Ela i la Tina amb en Wifi on en Wifi ha quedat primer en el jumping i la Neus i l’Ela han fet un doble zero i han quedat terceres en la classificació final amb molt bones sensacions a les pistes.

Moltes felicitats a tots els competidors, la setmana vinent més i millor.

201509 Marvi Wifi201509 Marvi Ela2