kclogo s18 ago 15 A la Nations Cup de l'International Festival del Kennel Club, l'equip format per en Drac i la Striptease i complementat per la Kira del Païs Basc (la Gamma estava lesionada i no va poder correr) va quedar en quarta posició en categoria midi. A més en el Special International l'Elisenda i en Drac van acabar en tercera posició. En la resta de proves, força trofeus per en Drac, la Striptease, l'Ela i en Morgan.

201508 Festival Stonehenge

Després d'un llarg viatge, que varem aprofitar per fer turisme, varem arribar a Harborough on es disputa el International Festival del Kennel club britànic. Es tracta d'una prova de quatre dies de durada on es competeix sobre 15 rings simultanis i on s'apleguen més de dos mil participants.

En aquest event es disputen varies competicions a l'hora, algunes classificatòries per finals, les finals en si mateixes i altres que son proves simples (si es pot considerar simple una prova amb més de 200 competidors del mateix grau tenint 7 graus enlloc dels 3 que tenim nosaltres). Us expliquem una mica com va anar tot plegat.

201508 Festival Drac

Special international

Aquesta prova està restringida als participants que competeixen en grau III (aquí grau 6) del que ells en diuen overseas és a dir, els que hem de creuar el mar per arribar fins aquí, i es composa d'un agility i un jumping classificatoris per triar els millors gossos que participen en una mànega final d'agility.

Aquesta prova es disputa integrament el dijous i els nostres representants en ella eren en Drac i l'Elisenda (ja que la Gamma estava lesionada).

L'Elisenda i en Drac van començar amb un agility a zero, no podia ser menys! En el jumping, però, no van tenir tanta sort i dubtavem si al final quedarien entre els 10 gossos de midi que anaven a la final.

Si que van aconseguir-ho i ho van arrodonir amb una bona pista en la final que els va situar en tercer lloc al podi d'aquest prestigiòs trofeu. Un bon començament!

Pels que porteu un temps al club, comentar que l'Elisenda va compartir podi amb la Ingrid Froysa de Noruega que va ser segona en aquesta prova i que fa tres o quatre anys va estar un temps competint amb el nostre club.

201508 Festival Ela4

Novice Cup

En aquest prova és per gossos de grau II (que aquí son 4 o 5) i també es fa una selecció sobre un agility i un jumping que es disputen dijous i després es fa una final amb els millor classificats que es corre dissabte.

Aquí teniem un gos en cada categoria: en Morgan en mida gran, la Striptease en mitjana i l'Ela en petita.

Tots van fer un bon paper: la Neus amb l'Ela i la Carme amb la Striptease amb l'agility a zero i en Morgan que només va tombar un pal.

En la suma de les dues mànegues, però, cap d'ells va classificar-se per la final.

201508 Festival Drac2

British Open

Aquesta és la prova més gran a nivell individual, es fa una selecció previa amb tots els participants de grau III sobre un agility i un jumping i es disputa una gran final diumenge.

Així doncs els nostres únics representants eren l'Elisenda i en Drac que dissabte estaven especialment inspirats i van fer una pila de proves sense cap error. Això els va permetre arribar a la final de diumenge.

En la final, però, no van tenir sort en un salt desaliniat darrera la passarel·la ja al final del recorregut i van eliminar-se. Val a dir que van ser molts els equips que van caure en aquell punt.

201508 Festival Strip

Nations Cup

En la copa de les nacions competeix Anglaterra però també Gales, Escocia o Jersey junt amb altres seleccions com Bèlgica, Holanda, Alemanya o Espanya.

Els representants de cada pais es determinen per les competicions prèvies i s'admet més d'un equip per pais.

En el nostre cas l'Elisenda amb en Drac i la Carme amb la Striptease van fer equip amb el Oier i la Kira del Pais Basc.

La prova es disputa sobre un agility i un jumping en que els tres gossos surten un darrera l'altre en una cursa de relleus on el pal del testimoni el té el que espera enlloc del que corre.

Els nostres representants van fer molt bones pistes i van quedar en quarta posició a l'agility, classificant-se també en quart lloc en l'acumulat de les dues proves. Enhorabona noies!

201508 Festival Morgan

Altres proves

Doncs si encara hi havia altres proves que no eren classificatòries ni finals i això ens va permetre veure molt d'agility i en varem sortir molt contents.

En Morgan ho va fer molt bé, ni que algun cop l'Elisenda que amb ell i en Drac tenia treball doble no va arribar, a marcar-li a temps. Va fer molt bones zones. No hi va haver cap incident remarcable i fins i tot va aconseguir una roseta en una prova amb més de 200 gossos (el 90% dels quals eren border collie).

La Neus va aprofitar per treballar el quiet i les zones de la passarel·la i li va anar força bé; ara l'Ela ho està fent força millor.

La Striptease va tenir un dissabte gloriòs, amb una pila de zeros dos tercers i un cinquè lloc. Bona feina Carme!

Fins i tot en Loki, que es va passar quatre dies veient agility, va tenir l'opció de fer un minutet d'agility en una pista d'entrenament que hi havia el primer dia.

201508 Festival Donal2

I en Jordi, que no competia?

Ja sabeu que la Gamma està amb una lessió i, de moment, no pot competir però, es clar, en Jordi no sap estar-se quiet.

Una companya del club de Manchester, on va estar entrenant l'any passat, li va deixar fer alguna pista amb en Donal, un border collie extremadament ràpid i, per tant, molt exigent en quan a conducció.

Primer van entrenar un minut (el primer dia del Festival hi havia un ring on es podia entrenar pagant una lliura per minut) i després van fer una mànega d'agility. Força bé i ràpid però el gos estava tan pendent que algun cop fins i tot girava abans d'hora... Molt bones sensacions.

Dissabte va tornar a fer dues pistes amb en Donal i ja estaven una mica més compenetrats, amb zones perfectes i unes entrades de slalom molt bones.

Diumenge van ser tres pistes i van estar molt bé. En Jordi ja ha penjat algun video i si parleu amb ell segur que us explica el jumping en que va fer el segon millor temps amb prop de dos-cents competidors del màxim nivell bo i que va caure algun pal.

En resum, una pila de proves, bons resultats i, un any més, hem acabat molt cansats, mullats i amb ganes de tornar.

 


FaLang translation system by Faboba