28 jul 15 A Reus la Carme guanya i aconsegueix classificar-se pel Campionat d'Espanya nou mesos abans del límit. Això si que és fiabilitat! Molt bona actuació també de la Collie amb una agility espectaculars, d'en Drac que ha fet podi i d'en Morgan amb pistes molt equlibrades.

 

Grau II

201507 Neo StripL'últim cap de setmana de juliol, en plena onada de calor, no semblava el millor moment per encarar una prova d'agility a Reus. Però ni el fred ni la calor ens poden aturar i el toldo que varen posar els companys del Neo Reus va ajudar a passar l'estona de manera més agradable.

A grau II, tant el dissabte com el diumenge, competien la Collie amb en Sam i l'Striptease amb la Carme, amb l'inestimable suport de l'Eva. El diumenge s'hi han afegit els incondicionals de grau I i III, es a dir, l'Elisenda amb el Drac i el Morgan amb el suport tècnic i moral d'en Xavier.

El dissabte ha començat amb el jumping on es combinaven rectes en les qual l'últim obstacle no s'havia de fer. La Collie no ha estat molt d'acord amb aquesta condició i allà ha anat, a fer tota la recta sense aturador. Després d'això un dels pals de l'eslalom ha tret a la Collie d'aquest obstacle, la Collie s' ha enfadat i el Sam ha decidit acabar la pista abans la cosa no anés a pitjor. En l'agility el Sam ha repetit la sortida per poder treballar de manera adequada el "quiet" però després ens ha ofert una pista espectacular com només la Collie sap fer.

L'Striptease ha fet un jumping correcte accelerant-se a mesura que ha anat avançant la pista. A l'agility l'Striptease ha decidit pisar una mica d'emoció saltant la zona de la passarel·la tot i que ha salvat la resta de la pista.

Diumenge el jutge ha plantat un jumping molt més convenient per la Collie que ha fet una pista molt rapida però amb algun salt amb gir massa enganxat a la tanca lateral que la Collie no ha pogut evitar desmontar. En l'agility, la pista ha estat gairebé perfecta però un lleu moviment d'en Sam ha estat mal interpretat per la ràpida Collie i ha encarat un salt que no tocava. El Sam ha aprofitat la situació per treballar la zona de la passarel·la d'una manera molt professional.

L'Striptease en el jumping ha hagut de patir la llacuna mental de la Carme, dubtant entre salt, túnel o eslalon enmig d'un silenci sepulcral però, un cop aclarida la situació, ho ha compensat amb una recta final a distancia. A l'agility, desprès d'algun dubte entre rampa i passarel·la, ha aconseguit acabar la pista a 0 aconseguint el primer lloc de la categoria mini-midi de grau II i el darrer doble zero que li calia per la classificació individual pel campionat d'Espanya.

Carme (Striptease)

Grau III

201507 Neo Podi Drac201507 Neo Podi StripEn Drac, a Grau III, s'ha portat força bé. En el jumping, l'Elisenda no ha volgut desmereixer a la Carme i ha tingut algun punt d'oblit però han pogut acabar la pista a 0. A l'agility, en Drac ha tornat a complir però ha caigut un pal de manera que el doble 0 es perdia però, per compensar-ho, el gos ha tocat la zona de la passarel·la que havia saltat la setmana passada a Vilallonga i que feia patir una mica a la seva guia. Finalment han aconseguir pujar a podi en tercera posició.

Grau I

Més tard, i ja amb el sol ben amunt, en Morgan ha donat una jornada de les bones. I es que com que els seus compis de club s'havien quedat a veure'l, no volia quedar malament. A més, tenir en Sam per allà, és com tenir el profe substitut d'en Jordi rondant i l'Elisenda havia de complir amb les expectatives d'aquest parell d'exigents treballadors de les pistes. Molta pressió!

L'Elisenda, com sempre al veure pistes rectes, s'ha deprimit una mica pensant que en Morgan no les podria fer però sembla que la feina feta en aquests 2 ANYS de grau I (quina paciència!) algun efecte ha fet. En Morgan ha completat la pista repetint només la zona de la rampa on ha sortir sense esperar l'ordre de la seva guia, però la seva execució ha estat ràpida, fluïda i tranquila (si, si, de veritat).

En la segona pista en Morgan estava una mica més neguitós i el quiet ha costat, de manera que l'Elisenda ha optat per eliminar-lo en aquest punt quan ha trencat la sortida. Després han realitzar tota la pista sense entrebancs sols tirant una peça del salt de longitud. 

Elisenda (Morgan/Drac)


FaLang translation system by Faboba