15 jul 15 L'Ela va fer l'únic zero en un jumping amb una entrada de slalom "interessant";en l'agility zeros de la Coma, la Nina i en Bandido

201502 Valles BandiA la prova de dissabte del Vallès vam començar amb un jumping amb una entrada de slalom interessant, tant va ser així que la Nina i la Striptease van decidir improvisar i fer una entrada una mica diferent, acabant així les dues amb un recorregut impecable però amb una falta. La Coma no va voler ser menys, tot i que l'eslalom el va fer be, va tirar un pal acabant el reccoregut amb una falta tambè. El Bandido va fer una pista amb moltes ganes però tambè va ensopegar amb l'eslàlom i un parell de palets que van caure al terra. La que va salvar als representants de grau 2 va ser l'Ela fent una pistassa a 0, si es que aquesta gosseta es una crack!

Seguidament, i amb més fesqueta, vam saltar un agility amb no moltes complicacions. Tant la Coma com la Nina i el Bandido van fer una pista a 0. L'Ela va fer un refús i una falta, i la Strip es va eliminar per repetir la zona de la passarel·la. Sempre és convenient assegurar les zones i més a començament de temporada.

Diana (Coma/Nina)


FaLang translation system by Faboba