Primer podi de la Berta i la Fusa

201507 CanRoja podi BertaDissabte a les tres de la tarda la Fusa i en Morgan van decidir posar-se morenos anant a Sentmenat a competir. En Gregorio Conde, va posar pistes molt assequibles que els nostres representants van fer a la seva manera.

Amb en Morgan ens vam eliminar a les dues pistes doncs les zones encara se’ns resisteixen una mica però estem molt contents perquè hi ha hagut certa millora amb els quiets. Nosaltres busquem avanços modestos.

La Fusa va començar forta, tant que es va eliminar en un salt que no calia fer però la Berta la va centrar i van fer una segona pista excel·lent, només amb una falta a la baixada de la passarel·la, aconseguint una tercera posició al podi. Es veia molt contenta a la Berta. Seguiu currant que esteu a un pas del puntet!

Diumenge en Morgan es quedava sol competint però ben acompanyat; en Jordi, la Carme i l’Striptease, li van fer d’afició sota el sol abrasador de la una i les dues del migdia.

L’Alfredo Tusset va fer pistes molt xules, no gaire habituals a grau I que van alegrar-nos una mica als que estem encallats eternament en aquesta categoria. Els quiets van seguir sent força bons però se’l va haver d’eliminar a les zones i ell també va eliminar-se en algun túnel que no tocava per no donar-li el poder a la seva guia.

Considerant-ho tot, acabem el cap de setmana molt i molt contents.

Elisenda (Drac/Morgan)