Doble podi de la Striptease en grau II

El cap de setmana del 20 i 21 de juny hi havia pronòstic de calor però allà estàvem, incondicionals amb els nostres gossos per donar-ho tot.

Dissabte

201506 Quiteria Podi diss Strip201506 Quiteria Podi diss CoraDissabte, en grau II, érem els equips estàndard Cora-Juli, Hippy-Mercè i Qumba-Juanjo, en midi Striptease-Carme i en mini Wifi-Tina.

La prova va començar pel jumping en categoria mini. El Wifi va fer una pista genial a la velocitat de Speedy Gonzalez però inexplicablement va tirar l’últim pal. L’Striptease va completar la seva pista a 0, amb algun “despiste” de la Carme que l’Striptease ja ha aprés a ignorar. En categoria estàndard el Hippy i la Mercè ens varen tornar a demostrar el seu excel·lent estat de forma però una ensopegada del Hippy a l’entrada de l’eslàlom el va fer sortir de l’obstacle perdent un temps preciós. El Qumba va fer com sempre una molt bona pista però una mà més estirada del compte va impulsar al Qumba a una boca de túnel que no tocava. La Cora va tornar a fer una pista perfecta però el TRS era molt ajustat i va penalitzar una mica.

L’agility prometia ser interessant i així va ser. El Hippy va demostrar la gran compenetració amb la Mercè quan un border va entrar a la pista quan ell començava i no li va fer ni cas. Després d’això la Mercè va preferir treballar les zones encara que això li valgués un eliminat. El Qumba va fer una pista espectacular però els pals tenien molt poc suport i anaven caient només mirar-los. La Cora es va poder treure l’espineta del jumping, i tot i perdre temps en la zona de la passarel·la, va poder completar la pista a 0 i acabar en tercer lloc del podi d’estàndard.

En els petits, el Wifi va fer una bona pista però la Tina no va poder evitar que el xuclés una boca de túnel trampa. L’Striptease ens va sorprendre acabant la pista a 0 el qual va permetre que acabés de 2n lloc del podi de mini-midi.

Diumenge

201506 Quiteria Podi dium StripEl diumenge tornàvem a estar allà els incondicionals de sempre, suportant la calor, però en lloc de la Cora ens acompanyaven la Maria amb la Dana i la Diana amb la Coma i la Nina.

Vàrem començar també pel jumping. El Hippy sembla tenir un cert atractiu pels borders perquè li va tornar a entrar un a la seva pista. Això no va impedir que féssim una pista molt maca i ràpida només amb una refusada en una boca de túnel que es prestava a això. L’agility va sortir prou bé però un túnel posat sota la passarel·la ve fer que el Hippy anés a buscar la Mercè saltant pel costat. Cap problema. Ho repetim.

El Qumba va fer les seves dues pistes excel·lents, a molt bona velocitat però el va perseguir la mala sort del dia anterior amb els pals. Si el vent ja els tirava, que no faria el pèl del Qumba!.

La Coma també va fer dues excel·lents pistes però les seves dimensions també van fer que caigués algun pal, cosa estranya en ella.

La Dana va completar les seves pistes sense preses però ben executades però, tot i la seva experiència, en el jumping se’ls va colar el collar que no va passar desapercebut a la jutge.

En categoria midi, l’Striptease va tornar a completar les dues pistes a 0, emportant-se un altre puntet pel Campionat d’Espanya i el primer lloc del podi de mini-midi.

El Wifi va fer un jumping rapidíssim, marcant el millor temps de la categoria però en l’agility, tot i fer una pista tipus “correcaminos bip-bip”, la jutge li va marcar les zones de la passarel·la i el balancí, difícils d’apreciar a la velocitat que les fa!

Finalment la Nina, va tenir un petit entrebanc amb la última porta de l’eslàlom del jumping però ho va compensar amb una molt bona pista d’agility que la va completar amb un excel·lent. Tenint en compte el poc temps que porta, aquesta petita gran gosseta promet!.

Nois i noies, molt bona feina!. I el proper cap de setmana, més i millor!

Carme (Striptease/