27 jun 15 Gràcies a les dues darreres proves puntuables pel Campionat d'Espanya de discdog, en Toni i en Maxi han estat tercers en la modalitat de freestyle. A més amb la Txell han guanyat la prova junior i una ronda per parelles.

201506 Disc MaxA Cabezuela (Vitoria ) s'han celebrat les dues últimes proves puntuables pel Campionat d'Espanya de Discdog.

Hi hem participat amb el Max i,  tot i que el dissabte no va anar gaire bé, diumenge van fer una actuació correcta, ni que no va ser la millor d'aquesta temporada. De totes formes, varem sumar uns puntets molt valuosos que han donat al Toni i al Max la classificació de tercers en la modalitat Freestyle 2015!!! Completen el podi l'Iñaki amb el Thor, de Canàries i el Javi amb el Darko de Madrid. Dos grans discdoggers i amics que encara són millors persones.

En la prova d'avui també ha participat la Txell en modalitat Júnior que, tot i que era la única participant, s'ha guanyat el premi per la seva segona ronda sota la pluja i la pedragada inclosa!

Al final de festa ens hem animat fer una ronda en parelles, per riure una estona, i ens han donat el 1r premi!

Així donc, copes per tots que demostren que el Max és un tot terreny.

Marta (Max)


FaLang translation system by Faboba