Podi de la Golfa en DH al Baix Llobregat

201504 Baix PodiA la prova del Baix Llobregat a divisió d’honor teníem al Drac, la Gamma, el Qumba, la Golfa i la Coma.

En la primera mànega d’agility la Gamma van fer una molt bona pista però per una relliscada a la sorra es va passar un salt i es va eliminar. El Drac tampoc va tenir sort i es va eliminar en fer un salt que no tocava.

Passant als estàndars, la Coma només va fer falta a la rampa, el Qumba tambè va fer un parell de faltetes i la Golfa va fer una pista molt bona, tan sols penalitzant en la zona de la passarel·la.

A continuació al jumping ja vam tenir més sort i la Gamma, el Drac, la Coma, la Golfa i el Qumba van fer molt bones pistes, acabant el recorregut a zero o amb alguna penalització de temps.

Finalment, el resultat final es que la Golfa va pujar al podi en tercera posició i que així tots anirem a la final de Copa Catalunya!