30 abr 15 A Badalona la Nina es va estrenar en grau II amb bones pistes, en WiFi va correr molt com sempre, en Taboo estava molt centrat i la Cora i la Golfa van sumar un doble zero.

201504 Badalona TabooEl diumenge a Badalona els participants de grau II que van decidir anar-hi, després de un dissabte esgotador al Canic, van ser: en Wifi, la Nina (que s’estrenava a GII), en Bandido, en Taboo, la Golfa i la Cora.

Primer varem començar per l'agility on el jutge Bernd Hüppe (molt maco ell), ens va posar una pista molt maca e interessant on havies de haver treballat les distancies: el túnel el va ficar sota la passarel·la i havies de correr molt per arribar al slalom i marcar-li bé l'entrada.

201504 Badalona WiFiEn Wifi va sortir molt ben parat de la zona conflictiva, però la Tina no se'n va refiar, el va acompanyar una miqueta i va passar justet per la passarel·la, uuufff!!! La entrada del slalom va ser perfecta, però desprès va caure un pal, ups! i a la baixada de la passarel·la no va tocar la zona, va acabar amb dues faltes, però va estar fantàstic i molt ràpid.

La Nina, en el seu debut a GII, ho va fer molt bé. En la part del túnel la seva guia va haver d'arribar gairebé fins al túnel però la Nina està començant i es normal. Al slalom, però, no va tenir problemes i ho va fer perfecte. En arribar a la passarel·la, la Diana es va refiar i se la va trobar al seu costat, fent-li un refús. La pista la va acabar passant-se una miqueta de temps i amb un refús que, per començar, està molt bé!  

En Taboo sembla que s’està fent gran. Va sortir molt centrat i la part del túnel la va fer molt bé, però quan va arribar al slalom va entrar per la porta correcta però va seguir recte. La seva guia el va fer entrar bé i va continuar centrat fent la pista fins que la seva guia va decidir que es creuava a la rampa, i clar ell va pensar que no tocava això i va baixar, fent un refús. Aiaiai! Aquets dos no es posen d’acord! La resta de la pista molt bé, i totes les zones correctes.

La Golfa va fer una pista impecable a zero, bo i que el seu guia tampoc es va refiar massa de la part del túnel i la va acompanyar una mica mes del compte, sort que te unes cames molt llargues!

La Cora també va fe una pista a zero i la seva guia va fer un (envia, envia) Perquè sinó no arribava.

El jumping també va ser molt maco, (aquest jutge posava pistes molt interessant).

En Wifi, la Golfa i la Cora el van fer a zero, en Taboo pobret es va eliminar perquè la seva guia es va oblidar de la pista i va caure en un parany, però va estar molt centrat en tot moment i no va fer de les seves. Y la Nina va fer una falta per caure un salt i es va tornar a passar de temps.

El dia va acabar be, (no ens va ploure), tot i que varem acabar mooolt cansats.

Juli (Cora)    


FaLang translation system by Faboba