29 abr 15 La Juli i la Cora van fer un doble zero i ja son a un pas del Campionat d'Espanya, en Zut va fer de les seves però es va guanyar al públic

201504 Rivalcan ParticipantsDissabte passat, a la prova que el club Rivalcan va organitzar a Santa Margarida de Monbui, en grau II només hi van participar la Juli amb la Cora i en Sergi amb en Zut.

La Juli, que està buscant els punts per anar al Campionat d'Espanya individual va fer tant l'agility com en jumping perfectes i va aconseguir un altre 0-0. Ja només n'hi manca un!

En Zut no es trobava massa bé però va fer la pista de jumping perfecta ni que un pèl lent i es va passar de temps (en temps en general anem molt justos). En l'agility tot anava bé fina arribar al balancí que no li va agradar. Va decidir que no pujava, es va aturar i no hi havia forma de fer-lo caminar. Vinga, vinga, puja maco, corre, mira un premi ... i res. El públic es feia un tip de riure i el jutge no s'ho creia. Al final va pujar i va acabar la pista bé ni que el van eliminar per excés de temps, je je! El Zut és així, un "cabezón" però com estava malaltó de la panxa li perdonem.

Sergi (Zut)


FaLang translation system by Faboba