17 abr 15 En la penúltima prova de la lliga en WiFi guanya en segona divisió amb un doble zero, la Xuma queda segona en iniciació i puja de categoria i varem veure pistes molt ràpides que van posar en dificultats a més d'un guia.

Iniciació

201504 Bugunya pod XumaA iniciació érem 4 equips:

La Susanna amb la Xuma, ja definit anteriorment com "equip relaxat". La Xuma va sortir a l'agility sense bordar, i així va tenir més forces per anar molt ràpida, fent un eslàlom perfecte i quedant la segona de la mànega.

L'Edu i en Puppy van tenir un petit problema en el primer salt, ja que en Puppy el va passar per sota i va fer el segon salt quedant eliminat. L'Edu el va recol.locar i van tornar a començar, però l'Edu ja s'havia quedat descol·locat amb l'errada d'en Puppy i no van connectar, així que va preferir sortir de pista amb el seu col·lega en braços.

En Sam i la Collie van tenir el primer entrebanc a la passarel·la. El Sam no va arribar ni per casualitat al final de la passarel·la i la Collie va decidir anar a buscar-lo saltant-se la zona, així que en Sam li va fer repetir i, per tant, es va eliminar.

I en Harpo que va sortir molt content i ràpid. Semblava que aquesta pista li agradava i, apart de fer una falta a l'eslàlom, va acabar la pista dins del temps establert (a la fi!!! ), quedant el tercer de la seva categoria a la mànega.

El jumping era senzill, sense entrebancs, ni trampes, però amb unes rectes interminables... Un petit infern per qui té gossos-bala.

La Xuma ens va tornar a deleïtar amb un jumping genial, amb només una refusada per una mala senyalització de la guia i a una velocitat tant bona que a la Susanna li va costar arribar amb ella fins el final. Resultat: un merescut segon lloc a la classificació final de totes les mides.

En Puppy va fer un quiet fantàstic per a que l'Edu es col·loqués be i li guanyés terreny, fent un jumping impecable a 0.

La Collie va veure una pista per córrer, així que no va esperar a que en Sam li donés la sortida, i en Sam la va tornar a col·locar. Apart d'un petit entrebanc al slàlom, van fer un jumping espectacular.

En Harpo va tornar a sortir content i a un bon ritme, fins que es va trobar el seu pitjor enemic al ben mig de la pista, "slalomeitor el cruel", i després de lluïtar en contra d'ell un parell d'assalts, va guanyar "slalomeitor", eliminant-se però acabant la pista a molt bona velocitat.

La Susanna a la propera prova ja deixa iniciació, per anar a segona !!Moltes felicitats !!, en Puppy i la Collie tenen encara una prova per intentar passar !!Sort!!, i en Harpo diu que ell passa d'anar a segona, que a iniciació s'està genial !!Bravo!!

Segona divisió

201504 Bugunya podiMés tard començàvem els companys de segona divisió. Alguns d'ells tenen la pressió dels últims punts per classificar-se per la final individual de la Copa Catalunya i altres que no arribem per molt que ens ho proposem.

L'agility proposat era una mica entortolligat, i amb uns quants paranys.

La Juli i la Cora, van començar molt be, fins que van arribar a la rampa, on tot seguit s'havia d'entrar a un túnel i la Cora hi va anar directe, però a la boca equivocada. Ara que la Cora corre més, la Juli també haurà de fer-ho.

En Morgan, com sempre, va sortir escopetejat, i s'ha de reconeixer que, amb la sortida plantejada, si no tenies un bon quiet, estaves venut. En aquest cas, però, no va afectar i van fer una pistassa fins que cap al final de la pista en Morgan va rodejar la passarel·la per entrar a un túnel que no tocava.

La Dana va fer tota la pista, sense caure a cap parany, finalitzant-la a 0 però penalitzant en temps.

En Wifi i la Tina cada cop estan més compenetrats i això ho vem veure diumenge amb un agility molt ben portat, i acabant a 0.

I finalment en Hippy que, després de saltar-se el quiet un parell de vegades i ser recol.locat, es va eliminar al quart obstacle per mirar massa a la seva guia i no la ma de la guia. Un cop ja eliminats, la Mercè va aprofitar per recordar-li que les zones es toquen i no es salten.

El jumping era una pista molt fluida, amb poques trampes si tenies un bon control del teu company.

La Cora aquest cop va fer una pista com les que ens acostumats, fluida i segura acabant a 0.

En Morgan, al revés que la Cora, ens va fer una pista a la que no ens té gens acostumats, un jumping a 0 i sense cap intent de mossegar a la seva guia .. !!Felicitats Eli!! és un plaer veure en Morgan així a pista.

La Dana també va fer la pista sense refusos ni faltes, però va anar una mica més lenta del normal, penalitzant força per temps.

En Wifi, ens va tornar a oferir un jumping fantàstic a 0, aconseguint així un primer lloc al podi. !Felicitats Tina i Wifi!

Per últim Hippy que al igual que els seus companys va fer una pista molt controlada i ràpida, però amb una falta per sortir-se de l'eslàlom.

Felicitarem a la Juli per estar ja classificada per la Copa Catalunya per individual! Donarem ànims a la Maria que tant sols li queda 1 mànega per poder-se classificar... i als altres companys de Segona divisió que ja no tenim opció... ens veurem a la final del 2016 .. no ho dubteu!

Mercè (Harpo/Hippy)


FaLang translation system by Faboba