La Nina, la Sacha i la Coma primeres a Campllong

Dissabte, despres de la lliga interna del club, varem anar a competir a Campllong. La fira de Campllong és un acte on ens agrada molt anar, encara que normalment no tinguem gaire temps per veure-la. I a més, en aquesta ocasió, alguns vàrem fer una aturadeta poc abans d’arribar-hi per tal de menjar cargols.

2015 Campllong Nina22015 Campllong Coma

Amb la panxa plena varem començar pel grau I on només teniem un equip representant-nos: la Nina i la Diana. Ni que fosin elles soles es van fer notar prou ja que van fer dues pistasses impecables, sumant dos zeros i quedant les primeres de la seva categoría.

2015 Campllong Cora2015 Campllong Wifi

Ja en grau II, la pista d’agility tenia una entrada de slalom molt complicada i era molt llarga amb el que teníem que demostrar la nostra forma física.

2015 Campllong Golfa2015 Campllong Taboo

Tots varen fer molt bones pistes però els que varen tenir mes sort i van acabar a 0 varen ser la Cora, la Hollie i la Golfa.

2015 Campllong Hollie2015 Campllong Martina

La Martina i en Wifi van acabar amb una falta. Altres participants com en Qumba, en Hippy, en Taboo i la Striptease ho van intentar pero no ho varen poder aconseguir. L’Ela, en canvi, ja no va tenir opció ni a intentar-ho ja que va tornat a fer una sortida de les seves i la Neus va decidir que ja tocava dir prou. A veure si és veritat!

2015 Campllong Ela2015 Campllong Strip

En grau III el jutge va complicar una mica la pista pero els nostres components son uns cracks i varen aconseguir fer les pistes sense penalitzar. La Sacha amb una pista molt ràpida y la Coma amb només vint-i-dues centèssimes de segon de més.

2015 Campllong Qumba2015 Campllong Hippy

La jornada es tancava amb el jumping que al final, per manca de temps i llum, va ser el mateix per grau II i III. El recorregut era molt fàcil encara que algun pal que va caure i alguna falta al slalom van fer mal a algun del nostres representants.

2015 Campllong Sacha2015 Campllong Bandi

El balanç final va ser molt bo. En grau II en Cesar i la Golfa van ser segons, en grau III en Paco i la Sacha primers en mini/midi i la Diana amb la Coma segona en L i per arrrodonir-ho, com ja hem dit, la Diana va guanyar amb la Nina la prova de grau I.

2015 Campllong PodiG1 Nina2015 Campllong PodiG2 Golfa2015 Campllong PodiG3SM Sacha2015 Campllong PodiG3L Coma

2015 Campllong grupA més, en aquesta prova, en César va fer el jumping a zero que li mancàva per anar al Campionat d’Espanya i en Paco i la Sacha estan ja només a un agility d’aconseguir-ho.

Al final de la prova varem poder gaudir del tradicional sopar de germanor, una gentilesa de l’organització que cal agraïr i que mai ens perdem. L’any vinent tornarem a ser a Campllong.

Neus (Ela)