Debut de la Nina

201504 Comtal Nina2Divendres, el primer dia dels tres, amb motiu de la triple prova de la RSCE disputada a les instal·lacions del club Ciutat Comtal, integrants de tots els graus del club ens vàrem desplaçar a competir per tal de treure cadascú punts en la nostra guerra particular. A grau 1 l’equip el vam formar la Diana amb la Nina (que debutaven), l’Elisenda amb el Morgan i jo amb el Panx.

La categoria estàndard va donar el tret de sortida a la competició i el nostre representant, el Morgan, va sortir al circuit fent una pista molt ràpida, com sempre vaja, saltant les zones del balancí, rampa i pasarel·la i fent-li un regal a l’Elisenda en forma de toc a la mà (coses del bitxo del Morgan).

La nostra debutant va ser la següent a sortir en representació del Cànic, completant una molt bona pista i només va tenir problemes amb els “pals”, on es va sortir varies vegades. Aquesta zona sempre ens dóna problemes al principi, bé i de fet sempre. Tot i això va fer-ho molt bé, sense cap més problema a la resta de la pista.

Seguidament surto amb el Panx, que com és ja habitual surt super nerviós i això normalment no acaba bé. Ens eliminen al tornar-li a explicar que s´ha de tocar les zones de contacte, es a dir repetir la pasarel·la (i no se quants cops van ja). La resta de la pista força bé, tocant bastant bé les zones i fent bastant fluida la pista.

201504 Comtal Morgan201504 Comtal PanxA la segona mànega el nostre equip d’estàndard (el Morgan i l’ Eli) van tornar gairebé a calcar la pista anterior, amb la millora que aquest cop va canviar el no tocar al balancí per tirar un pal just abans de la rampa i, el més important, sense cap contacte amb l’Eli. El dia que el Morgan decideixi tocar les zones crec que no hi haurà gos que el guanyi, ja que pocs gossos són més ràpids que ell i amb la paciència de l’ Eli al final estic segur que ho aconseguiran.

La Nina per la seva part va tenir altre cop problemes amb els “pals” ja que la resta de la pista la va tornar a fer sense cap mena de problema. Molt bon paper d’aquesta gosseta en el seu debut, en gran part per la gran experiència de la Diana, la seva guia, que amb la Coma formen un gran equip i que ben aviat també el farà amb la Nina, podem estar-ne segurs.

La nostra segona pista va començar amb un ensurt, ja que en acariciar-li el morro al Panx, el jutge pensava que li havia donat menjar, per sort es va aclarir. La pista no va ser fluida, malgrat tot vam tocar bastant bé les zones (no com les entrenem, però bé). El gos canvia d’estat nerviós totalment dels entrenaments a les competicions, suposo que hauré de tenir més paciència. Tot i això, vam completar la pista amb una falta, culpa meva per tirar un pal a terra.

Per tant va anar bé però cal seguir treballant.

Toni (Panx)