En Sam i la Collie guanyen en iniciació

201503 Comptal In CollieAquest diumenge ens va tocar matinar i anar a Barcelona.

L’Esma va sortir molt motivada i contenta, llàstima que la pista que va fer no coincidia amb la marcada pel jutge de la prova.

La Collie i en Sam van fer unes pistes molt ràpides, en el jumping van ratllar la perfecció només fent un refús en un salt al principi de la pista, i a l’Agility tot i que va caure algun pal i es va saltar una zona, no van ser un problema i al final van acabar en primera posició. Felicitats Sam!

La Xuma va sortir molt “bordona” en tota la competició, no sabem si per la gespa artificial, pels helicòpters que sobrevolaven la zona, o perquè havíem matinat… però al jumping van ser eliminades per acumulació de refusades i a l’agility la Susanna va poder reconduir a la Xuma a l’eslàlom i fer una bona pista.

El Puppy va tornar a demostrar que cada setmana va millorant, en el jumping es van eliminar per fer un salt de més, però deixant unes sensacions molt bones, i a l’agility van fer errades perquè l’Eduard no li va donar les ordres amb prou temps d’antel.lació, però tos dos van sortir com sempre molt contents.

Susanna (Xuma)