L’Ela primera a Saragossa

201503 Almozara Neus ElaLa Neus i l’Ela se n’han anat aquest cap de setmana, escortades per en Josep i en Loki, a Saragossa.

Apart de l’excursió i saludar als «maños» que son bona gent, portaven l’aspiració de fer un aglity i un jumping amb excel·lent o, millor encara, a zero. Es tractava de sumar algun doble excel·lent, ni que fos «brut», pel Campionat d’Espanya per equips. Doncs bé, la Neus ha guanyat la prova de diumenge i ha fet un agility a zero i un jumping a zero … El problema és que l’agility va ser ahir i el jumipng avui, amb el que no li comptava com a doble.

Anem pas a pas. Dissabte, sortint del club, vàrem acostar-nos fins Saragossa. A la primera mànega l’Ela va fer un agility impecable i en un bon temps, segona en la mànega de mini i midi, el cap de setmana començava bé. Al jumping, però, l’Ela es va sortir del slalom dues portes abans del final i la correcciío d’aquest error va fer que la Neus quedés mal situada pel següent salt que s’havia de prendre per darrera i on es van eliminar.

Diumenge, teniem una altra oportunitat. En l’agility, però, la Neus va tenir un moment de dubte en el recorregut, no va fer un canvi al lloc que havia previst i després al final d’una llarga recta on calia girar el seu cos no reforçava l’ordre verbal clarísima que li donava a l’Ela que va seguir recta eliminant-se. Bo i això va fer un recorregut extraordinari. Després va fer un jumping molt ràpid, el millor del seu grup, amb el que al final van quedar en primer lloc en el combinat mini+midi del dia.

Després de la prova de veritat van fer una pista de preagility pels que encara no poden competir. Com només eren salts i dos tunels, en Josep i en Loki s’hi van apuntar i ho van fer força bé. Ni que la seva pista només tenia 12 obstàcles en Josep anava presumint que el seu gos havia fet millor temps que l’Ela. Deixem-lo que disfruti ara que encara pot!

Ha estat un bon cap de setmana, hem tornat contents de l’experiència i la companyia. L’únic problema és que aquesta gent mengen molt i massa bó

Josep (Loki)