La Mercè i en Dic guanyen al Marvi


201503 Marvi podi DicAquest diumenge 22 de març, en Dic, en Duc i en Morgan s’han enfrontat a les pistes d’en Josep Boix, al Club d’Agility Marvi.

En Josep no és el típic jutge de posar-te una pista d’anar i de tornada cutrilla i així aconsegueix que el grau I sigui algo més interessant de lo habitual.

En Duc ha començat amb un amago de despiste per veure que li passava al túnel de lona que es movia amb el vent però desprès s’ha centrat i l’ha completat amb només una falta a la baixada de la rampa. En la segona, ha volgut explorar una mica el que li ha comportat 2 refusos i més tard una falta amb la caiguda d’un pal.

En Morgan, ha sortit algo més centrat de l’habitual i tot i eliminar-se a les dues pistes, l’equip ha disfrutat. En la primera mànega, en Morgan ha abordat el túnel per la boca incorrecta ja que la seva guia estava endarrerida i en la segona, l’Elisenda no ha assegurat un obstacle i en Morgan ha preferit fer (de nou) un túnel enlloc de l’obstacle que tocava: la rampa. 

En Dic, ja te els punts per passar de categoria però com que s’espera el seu germà, encara corre a grau I. La primera mànega l’ha ha completat a zero, quedant el primer dels estandars. En la segona ha fet el recorregut una mica despistat el que li ha comportant un refús de penalització però tot i així ha quedat campió dels estandars.

Elisenda (Drac/Morgan)