Doble zero i podi de l’Ela i en Coockie

Avui diumenge hem anat a Caldes de Malavella on el club d’agility La Selva feia la seva prova dins de la fira de Canicaldes, en un entorn molt verd i acompanyat de petites paradas d’artesania i queviures on tambe han fet una cursa de canicross i estavem acompanyats de molts cavalls i ponis.

201503 Selva Podi ElaEl terreny estava força moll per la pluja d’ahir, per sort avui el temps ens ha respectat. Erem pocs participants pero suficients per fer una bona prova i, bo i que les pistes no han estat gaire complicades, el terra tan mullat ha estat suficient per que molts gossos tiressin pals i anessis més insegurs.

Avui en aquesta prova representaven al club: la Maria amb la Dana, L’Elena amb la Martina, La Hollie i la LK (pre-agility), en Cesar amb la Golfa, en Juanjo amb en Qumba, la Merce amb en Hippy, l’Estel amb en Taboo, la Neus amb l’Ela, l’Anna amb la Taca, en Jordi amb la Gamma i en Toni amb en Coockie.

Hem començat amb l’agility mini-midi on hem fet la mateixa pista per grau 2 i 3 encara que amb el TRS diferent. Hem començat amb l’Ela que abans d’arrivar al ring s’ha trobat amb que començaven una excursió a cavall i tots sabem com li agraden a l’Ela els cavalls! Un cop controlada la situació hem aconseguit acostar-nos una mica mes quan ens ha passat una bicicleta a tota canya, be no passa res pero, entre la gent del public i tota l’esbaramenta que portavem una mica mes i no arrivem a temps a pista. Aixói que, sense tenir clar si l’Ela voldria fer la pista amb mi o marxar a buscar la bicicleta o, pitjor, els cavalls hem fet un quiet curt i hem començat la nostra pista. I sorpresa, sorpresa! L’Ela ha fet una gran pista i la Neus tambe 😉 i hem acabat amb un zero. 

Seguidament ha sortit a pista l’Anna amb la Taca que avui no estaba gaire inspirada i ha decidit entrar en un túnel que encara no tocava. En midi ha començat l’Estel amb en Taboo que avui tenia el dia creuat i ha fet el que li ha vingut de gust.

201503 Selva Podi Coockie201503 Selva Podi GammaEn grau III, el primer a sortir ha estat en Jordi; la Gamma ha fet un quiet perfecte i encara que no ha corregut gaire (a la Gamma no li agrada gaire mullar-se les potes) ha fet un dels zero que li manquen. En Toni amb en Coockie que despres d’una llarga temporada sense correr ha tornat amb molta força, ha fet un altre zero.

En la categoría de standard en Cesar i la Golfa, com ens tenen acostumats, han fet una gran pista aconseguint un dels estimats zeros. La Maria i la Dana tambe ho han fet molt be, llastima d’un petit malentès entre totes dues que els ha fet perdre una mica de temps. En Juanjo i en Qumba han anat molt sincronitzats pero ha caigut el pal del tercer salt, no sabem si per una derrapada o per al fer el canvi ceg ( ho veurem en el video). Finalment l’Elena amb la Martina i la Hollie i la Merce amb en Hippy han tingut mala sort amb el slalom.

El jumping no era difícil pero tenia algun punt on, si no portaves el gos correctament, podien caure pals o be fer alguna cosa que no tocava.

Hem tornat a començar per mini. Ara l’Ela estava una mica més concentrada, ha fet una pista molt ràpida i hem aconseguit un doble zero, bravo!!

Avui no era el dia ni de la Taca, ni del Taboo ni de la Martina i la Hollie pero ja ho serà, segur!

La Gamma, cosa poc habitual, ha tirat dos Pals (anava molt insegura) i en Coockie esta imparable un altre 0; dos dobles zeros en un cap de setmana!

En Hippie i la Golfa super pistes amb un zero cadescú. La Dana ha penalitzat per temps pero molt contents perque ho ha fet super be. I a en Qumba li ha tornat a caure un altre pal pero ja te un altre punt per equips pel campionat d’Espanya.

Finalment han quedat al podi l’Ela 3ª de mini-midi grau II i en grau III la Gamma 2ª i en Coockie 1r. 

Enhorabona a tots i felicitar a l’organització del club d’agility La Selva, tot ha estat molt be.

Al final, en el preagility, ha sortit l’Elena amb la LK, que fa molt poc que ha començat a fer agility, la pista era una mica complicada per ser per gossos novells pero ella ho ha fet tot molt be; nomes hi ha hagut un punt en un salt on no ha entés el que l’Elena volia. Enhorabona Elena amb la LK fareu un gran equip!

Neus (Ela)