Un bon dia per l’Striptease

El diumenge va tocar matinar als participants de la categoria de Divisió d’Honor i allà estaven els equips  Juanjo/Qumba, Cesar/Golfa i la Diana/Coma en la categoria estàndard, Jordi/Gamma, Elisenda/Drac i Carme/Striptease en categoria midi i Neus/Ela en categoria mini.

Tant el jumping com l’agility estaven plens de trampes que obligaven a mantenir l’atenció en la conducció i en el gos fins al final.

201503 Badalona GolfaEl Qumba van fer les dues pistes molt ràpides, perfectament compenetrat amb el seu guia i retrobant el gust per les pistes. No obstant la trajectòria del gos estava plena de revolts massa tancats per les dimensions d’en Qumba i no varen poder evitar la caiguda d’alguns pals.

El Cesar i la Golfa estan començant a fer una mica de ràbia perquè, com sempre van fer dues pistes perfectes en conducció  i a una velocitat prou bona com per quedar en cinquè lloc de la classificació final d’estàndard. La Coma i la Diana també són molt constants en quant a fer molt bones pistes però aquesta vegada la Coma es va voler fer notar i va tenir una mica més d’iniciativa: en el jumping va esquivar un salt  i en l’agility va guanyar a la carrera a la Diana i aquesta no li va poder marcar un salt cosa que li va fer perdre un temps preciós.

201503 Badalona Qumba201503 Badalona Coma

201503 Badalona StripEn categoria midi, en el jumping el Jordi va fer volar a la Gamma però un pal li va impedir posar-se en primer lloc de la classificació. En l’agility la Gamma va fer un refús en un salt per un malentès en una de les múltiples ordres que li dóna el Jordi i després d’això va preferir reforçar la zona de la passarel·la amb unes quantes carícies que la Gamma sempre agraeix.

El Drac i l’Eli també varen fer uns pistes estupendes en la seva línia habitual però no varen poder evitar un refus en una de les trampes de la pista del jumping.

L’Striptease, sorprenent fins i tot a la seva guia, va aconseguir completar les dues pistes  sense cap errada encara que salvant alguns punts pels pèls però a la fi va poder acabar amb dos excel·lents. El resultat no podia ser millor, tercer lloc de la classificació de midi-midi i cinquè de la classificació general.

201503 Badalona Gamma201503 Badalona Drac

201503 Badalona Ela201503 Badalona Podi StripFinalment, en categoria mini, l’Ela va sortir molt motivada a les seves pistes fent córrer de valent a la seva guia. Per això, la Neus no va aconseguir rectificar la trajectòria de la gossa a l’hora d’encarar un salt després d’un túnel llarg del que va sortir disparada. La petita Ela costa de seguir quan agafa la directa i caldrà que la Neus es posi les piles si vol seguir-la.