La Neus i l’Ela tornen a les pistes

201503 CanRoja ElaAquest diumenge ens hem aixecat tard; a DH no ens tocava competir fins a les 12:15 amb el que hem començat amb molta calma. Aquest cop ens hem adreçat cap a Can Roja, un club de Sentmenat on anavem per primer cop perquè es un club nou i els hem de felicitar per l’organització i les instal·lacions.

Hem gaudit d’unes grans pistes on tots els nostre participants han aconseguit fer-ho molt be encara que no tots amb la mateixa sort. No hem pogut fer cap podi però si que hem sumant alguns del punts tan desitjats.

Les pistes que ens ha plantejat en Dani Amigo han estat totes dues molt maques, molt rapides i amb algunes trampes on calia tenir una bona conducció.

Aquest matí la Diana amb la Coma no ha tingut gaire sort, la gossa estava molt afectada per la calor que sorprenentment feia aquest matí.

En Cesar ha fet dues pistes amb la Golfa sense cap error, potser amb una mica penalització de temps. També se li ha notat que la calor la feia anar una mica mes lenta del que normalment és.

201503 CanRoja Coma201503 CanRoja Golfa

La Carme amb la Striptease ha fet pistes molt rapides amb alguna corba mes oberta del compte però acabant amb 2 zeros.

Pel que fa a l’Elisenda i en Drac també han corregut molt i també han fet 2 zeros bo i que l’Elisenda ha arribat una mica estressada perquè el navegador li ha fet una mala passada.

201503 CanRoja Strip201503 CanRoja Drac

Finalment la Neus i l’Ela, que portaven uns quants mesos sense competir, ho han fet prou be totes dues, ni que s’han eliminat a l’agility segurament per una mala posició de la Neus i en el jumping han fet us refús al slalom segurament per el mateix motiu. Però per portar molts pocs dies d’entrenament, estan molt contentes. Ara cal seguir treballant perquè la setmana vinent tornen a tenir una competició a Reus.

Neus (Ela)