La Collie ja és a grau II

201501 Rivalcan Podi Collie201501 Rivalcan CollieAquest cap de setmana, al club d’agility Rivalcan, els nostres estàndards de Grau I han sigut la Collie, en Bandido i en Morgan. Dissabte, les pistes eren un pel més complicades de lo habitual amb molts punts d’eliminació i trampes. En Bandido i la Rola, van començar amb una pista molt bona, parant-se a totes les zones molt bé i molt connectats, tot i que un canvi per darrere els va costar bastant i ja cap al final de la pista es van eliminar en un túnel molt temptador. La Collie va fer una pista super veloç però el mateix canvi per darrere que a en Bandido li havia costat els va comportar un eliminat al fer-lo la gossa de tornada. En Morgan va tenir més sort i va aconseguir acabar-la només amb la “ja assegurada” falta a la rampa.

201501 Rivalcan Podi Morgan201501 Rivalcan MorganLa segona pista, va ser més assequible i en Bandi i la Rola van anar al 100% completant-la amb només un pal caigut. La Collie i en Sam van tenir mala sort, la gossa es va saltar el quiet i en Sam va repetir-lo ja que havia passat pel costat el salt, desprès va saltar-se la zona del balancí, que també van repetir però ja van quedar eliminats. En Sam va aprofitar i va treballar, assegurar i repetir tot el que va poder. En Morgan, en aquesta pista va sortir força més nerviós, i el quiet va costar molt, quan per fi van poder sortir es van eliminar força ràpid en un túnel que no “venia a cuento”. Tot i això, a causa del gran número d’eliminats en general, en Morgan va quedar tercer en el podi d’estàndard de Grau I, seguit per en Bandido en quarta posició.

201501 Rivalcan BandiDiumenge, en Bandido va començar neguitós i li va costar molt el quiet llarg que la Rola li demanava, es van eliminar al corregir-lo i la pista va anar bé amb algun que altre pal caigut i una relliscada a la passarel·la. La Collie va fer una pistassa impressionant, desprès d’haver-se eliminat per repetir el quiet que s’havia saltat la gossa. I en Morgan no volia ser menys i també va tenir una sortida nerviosa, eliminant-se ben aviat i amb una pista a trompicons.

A la segona pista, a més, va fer el “quiet”, o el “no quiet” bordant a la seva guia i van ser eliminats ben aviat gràcies a un fantàstic túnel (res fora de l’habitual) tot i això la connexió entre els dos va ser millor que en l’anterior mànega. En Bandido, escarmentat en els quiets ha complert i s’ha aguantat fins que la Rola la alliberat i ha fet una pista molt maca, amb zones molt bones com ja ens tenen acostumats però en Bandi ha mirat massa a la Rola i ha tirat dos pals. En el cas de la Collie, en Sam ha decidit fer un quiet més curt i així sortir contents a pista i li ha sortit rodó, però rodó de cero. Tot ha anat molt fluït i desprès d’una entrada d’eslàlom d’infart, digne d’un Grau II i III ha acabat la seva última pista en la categoria inicial aconseguint l’últim punt que li mancava de Grau I. Enhorabona!!! Molta molta feina hi ha darrere d’aquest equip que segur que seguiran treballant igual d’exigents a Grau II i obtenint molts resultats. A més, aquesta mànega els ha ajudat a pujar a podi en segona posició, una bona manera d’acomiadar el Grau I.

Elisenda (Drac/Morgan)