2 feb 15 En la prova de grau III de la setmana passada la Coma va fer bones zones de contacte i va fer pistes força ràpides.

150124 Equip CanicDissabte i diumenge a a les proves de RSCE al Prat del Llobregat tan sols teniem a la Coma representant al Canic a grau III.

Dissabte vam començar per un agility on per fi sembla que les zones estan més assegurades (esperem que continui aixi). Lamentablement va ser una pista eliminada ja que el slalom va decidir atacar a la Coma, aquesta es va sortir i la Diana va anar a consolar-la. Seguidament vam tenir un jumping a 0 amb una gossa molt motivada i una guia congelada.

Diumenge, amb un solet molt reconfortant i un slalom nou, vam començar el segon dia de prova del cap de setmana amb un agility una mica enrevessat que la Coma va finalitzar a 0 pero amb una mica de penalitzacio al temps. A continuacio al jumping l'equip es va posar les piles i van entrar dins del temps amb una pista a 0.

El resultat del cap de setmana molt positiu: consolidant zones, corrent més que mai i trobant a faltar als nostres companys de grau III que estaven a la selectiva a Galicia... Tot i així la companyia va ser excel·lent!

Diana (Coma)


FaLang translation system by Faboba