A Girona la Golfa va tornar a fer-ho genial

201410 Girona GolfaDiumenge passat a les 4 de la tarda a les instal·lacions del club agility Girona, tornàvem a estar els guies i gossos de divisió d’honor -Carme i Striptease, Elisenda i Drac, en categoria midi, Diana i Coma, Juanjo i Qumba i Cesar i Golfa en categoria estàndard- a punt per començar una nova prova. Malgrat que el Jordi no hi era, la Gamma no va voler perdre l’oportunitat d’animar als seus col·legues.

Com ja va sent habitual les pistes, tant de jumping com d’agility presentaven uns quants punts per posar a prova l’habilitat, tècnica i velocitat dels guies. En alguns punts, ho estaves allà per marcar o el gos podia decidir per ell mateix i en aquests casos (per què serà?) mai no decideixen el que toca!

En la mànega de jumping, la Coma, la Golfa i l’Striptease varen poder completar la pista sense caure en cap de les trampes que oferia. El Qumba i el Drac, tot i fer una bona pista, varen fer un salt massa proper al que tocava.

La mànega d’agility va començar amb els midi, on el Drac es va treure l’espineta de la mànega anterior i va demostrar el que es capaç de fer i fins i tot afegir un excés d’empenta al final de la passarel·la. L’Striptease va sortir molt pressionada per les boques de túnel que l’atreuen quan no toca i, tot i anar salvant la pista pels pèls, al final es va deixar xuclar per un túnel que no tocava. En els estàndards, el Qumba i la Coma tampoc varen tenir sort a l’hora d’encarar els obstacles en l’ordre correcte però varen poder treballar altres aspectes de la conducció i les zones.

Quedava finalment la Golfa amb el Cesar, imparables des de que han tornat a la competició, que varen fer una pista tan estupenda, sense dubtar en cap moment i a tan bon ritme, que els va situar a les portes del podi. Tot plegat, millor per uns que per altres, però tots ens hem endut alguna cosa bona de la prova.

Carme (Striptease)