16 gen 15 Diumenge, a Santa Coloma de Farnés, en la prova d'iniciació en Puppy va fer un bon debut i l'Ariadna va ocupar els dos llocs més alts del podi amb en Jak i en Zeus. Enhorabona!

201501 Selva Podi diss AriadnaLa Xuma va començar molt segura, tal com ens té acostumats, però la passarel·la, la taula i l'slàlom, encarats a un cavall, van fer sortir el gos d'atura que porta dins. En el jumping, la Xuma va anar a saludar al seu "amic", però la gran paciència de la Susanna, va poder reconduir-la per seguir amb la pista.

La Collie va sortir amb la seva "supervelocitat", però molt més controlada; va fer molt bona pista d'agility, però amb un balancí dubtós on es va eliminar al repetir-lo. Al jumping la supervelocitat es va descontrolar un "pelín"...

Bon debut del Puppy, que va sortir molt motivat, molt pendent del seu amo i amb una gran velocitat. Va començar molt bé i segur, fins que va topar amb l'slàlom, després de repetir-lo, el va superar, i va continuar les pistes tant feliç com sempre.

El Jak va sortir força motivat i bastant segur, tot i tenir la distracció del cavall, va superar les ganes de "saludar-lo" i així acabar la pista d'agility a 0. En el jumping, tot i la presió de ser l'últim gos, va finalitzar la pista amb un petit refús, i aconseguint la 1a posició en el podi!!

El Zeus cada dia surt més motivat i més feliç, va realitzar una pista d'agility molt bonica amb només un petit refús en un salt. Pel que fa al jumping, encara va voler fer-ho més bonic, acabant la pista amb un 0 molt merescut, i aconseguint la 2a posició al podi, al costat del seu germà Jak.

Ariadna (Zeus/Jak)


FaLang translation system by Faboba