13 abr 14 A Bàscara, amb recorreguts força complexos, els nostres representants en segona divisió han lluïtat les pistes però els resultats finals no han acompanyat.

Aquest diumenge la competició començava per 2ª divisió pel que els nostres participants han hagut de matinar per poder ser a Bascarà  a les 8:30. Hem començat amb el recorregut de jumping on el jutge ens ha posat un circuit amb molts de túnel i molt tècnic que, a aquelles hores de la matinada, costava una mica d’assimilar.

201404 Bascara Strip201404 Bascara ElaHem començat amb la categoria dels petits on la nostra representant,l’Ela, estava molt inspirada i ens ha fet un circuit molt ràpid i maco amb un bona distancia lateral on la Neus ha pogut gaudir i on nomes ha fet una falta al eslalom per voler acabar abans.

Després ha sortit l’Striptease amb la Carme, que estava una mica nerviosa per la quantitat de túnels que hi havia i ha executat un circuit prou digne, fins gairebé al final on la Striptease s’ha equivocat de túnel, però no passa res han acabat la pista molt contentes.

201404 Bascara Dana201404 Bascara QumbaEns quedava encara la categoria standard on aquesta vegada teníem com a representants només a en Juanjo amb en Qumba i la Maria amb la Dana ja que en Cèsar no ha pogut pujar.

En Qumba s’ha eliminat camí d'un túnel llunyà al fer un alt que tenia davant i que era molt atractiu y la Dana, com ens te acostumats, ha fet un circuit impecable. Llàstima que en un moment s’ha distret amb un senyor del públic i això ha fet que penalitzes per temps.

Val a dir que d’aquest jumping nomes l'acabat un participant a zero, tota la resta ha fet alguna penalització o bé, la gran majoria, han estat eliminats.

A l'hora de l'agility de nou han començat els més petits. Aquest cop la pista era molt mes fàcil i no hi ha hagut tants eliminats, bo i tenir algun punt tècnic com la entrada del slalom o la discriminació de la rampa i el túnel era més fàcil de fer que la primera. l’Ela, però, no estava d’acord amb això i ha sortit disposada a fer la pista que ella volia enlloc de la que havia marcat el jutge (que hi farem es així d’artista),

La Striptease en aquesta manega ho ha fet molt be encara que ha decidit sortir volant del balanci i després ha trobat un salt no li ha agradat, però després que la Carme insistís, al final ho acabat fent.

Quan tocava els estàndard en Juanjo ja ha dit que volia entrenar les zones de contacte i ho ha aconseguit. En Qumba estava realitzant un recorregut perfecte fins que, al arribar al punt on ho havia la rampa i el túnel un al costat de l'altre, bo i que en Juanjo li ha indicat clarament túnel, en Qumba ha decidit fer la rampa. Es veu que en Qumba ens havia escoltat quan parlàvem abans.

Al cap de quatre gossos sortia la Dana que ens ha fet un agility impecable però una mica distreta perquè avui ens acompanyava en Ferran.

Amb això hem acabat la Competició d'avui, deixant lloc pels companys de divisió d’honor que esperem tinguin una mica més de sort que nosaltres.

Neus (Ela)


FaLang translation system by Faboba