9 abr 14 A Cornellà, en la prova de Divisió d'Honor, l'Isma fa dos zeros, en Jordi autoelimina a la Gamma i la Diana ha d'aplicar-se per fer un doble excel·lent

201106 Cornella ChulaAquest dissabte a la tarda a divisio d'honor erem poquets els representants del Canic: la Chula, la Gamma i la Coma.

Vam començar per un agility força enrevessat, que va estrenar la Gamma. Aquesta es va eliminar automàticament ja que el seu guia va deixar la corretja a la sortida com a part de l'entrenament. A part d'aixo els punts importants de la pista els va fer perfectament. La Chula tan segura com sempre va fer un 0 i la Coma va fer la seva típica falta de zona a la rampa.

Amb molta rapidesa van muntar un jumping també complicadet on la Gamma (ja eliminada pel mateix motiu) va fer una pista molt rapida, la Chula ens va regalar una altra pista a 0 i la Coma (tot i una falta al slalom) va demostrar que improvisar respecte al reconeixement a vegades es necessari si el recorregut així es mes fluid pel gos en el moment de fer la pista.

Vam trobar a faltar el Drac, pero va valer la pena el sacrifici... Felicitats per la classificacio pel Campionat d'Espanya!

Diana (Coma)


FaLang translation system by Faboba